Frihed, lighed og arbejdsglæde
for Microsoft Modern Workplace Specialister

Har du god erfaring med Microsoft Modern Workplace, og er det et område, du har lyst til at dykke mere ned i? Vil du samtidig have frihed til at leve dit arbejdsliv og udvikle dig sammen med dygtige kolleger? Så søger konsulenthuset ElevateIT i Valby lige nu en Microsoft Modern Workplace-specialist.

Microsoft Modern Workplace med mere

Omdrejningspunktet for dit arbejde bliver Microsoft Modern Workplace og de tilknyttede teknologier, herunder Microsoft 365, Microsoft Endpoint Protection og Teams, som du skal hjælpe med at implementere for ElevateIT’s kunder i hovedstadsområdet.

Nogle gange udfører du opgaverne remote, andre gange onsite. Og nogle gange kører du projekterne selv, andre gange sammen med kolleger. Uanset hvad får du masser af frihed til at planlægge din hverdag og vise, hvad du dur til, så kunden får en topleverance.

En del af et lidt anderledes konsulenthus

ElevateIT har kontor i Valby, er velkonsoliderede og har masser kunder. Alligevel er de ikke som de fleste andre IT-konsulenthuse. De mener, succes kommer af at have det sjovt. Det vil sige ved at lave det, man har lyst til, med mennesker, man kan lide.

Derfor kan du regne med at blive del af et udviklende miljø, hvor der bliver sparret, udvekslet idéer og samarbejdet på tværs af kompetencer. Alt sammen for at kunne levere den bedste løsning og hjælpe dig (og dine kolleger) med at blive endnu dygtigere.

Konsulent, specialist eller noget tredje?

Din baggrund kan fx være som ekstern konsulent eller specialist i en IT-afdeling. Det vigtigste er, at du har stor erfaring med implementering og drift af Microsoft-infrastruktur eller Microsoft Modern Workplace-teknologier.

Du skal også have drive og være ansvarsbevidst, da du kommer til at arbejde selvstændigt med mange af dine opgaver. Og så skal du være teknisk nysgerrig, glad for at tale med kunder og klar på at lære nyt, så dine kompetencer matcher kundernes behov.

Send os dit cv og et par ord om dig selv

Er du interesseret i stillingen, så send dit cv og et par ord om dig selv til Klavs Jarl Jørgensen, partner & headhunter, expuri, på [email protected]. Eller ring til Klavs på 30 24 95 75.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.