For Maki A/S søges en Nordic Sales Director til en nyoprettet stilling, der sammen med sit team skal sikre den fortsatte vækst og løfte Maki A/S til næste niveau. Du er kommercielt forankret med stor forståelse for den nordiske kultur og arbejdet med kapitalkæder og onliners indenfor nonfood. Du motiveres af hands-on direkte og indirekte ledelse af Sales Managers og lokale sælgere.

Virksomheden

Maki A/S er en af de største distributører af legetøj og spil i Norden med egen salgsorganisation i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Maki A/S har salgsansvaret i Norden for 50 førende internationale brands.

Maki A/S blev grundlagt i 1995 og sælger eksklusivt BtB hvor målgruppen er børn fra 0-8 år. Maki A/S lægger vægt på at produkterne ikke bare ser godt og smarte ud, men skal samtidig sikre at produkterne er stimulerende, til en vis grad udviklende og ikke mindst sikre at lege med.

Maki A/S’ produkter findes i mere end 5000 butikker og webshops.

Jobbet

Som Nordic Sales Director skal du sikre at de klare strategiske målsætninger for virksomheden bliver effektueret. De økonomiske nøgletal skal realiseres, samtidig med at kvalitet og medarbejdermotivation naturligt følger med via stærkt og involverende lederskab, som rækker helt ud til kunder og samarbejdspartnere.

Nøgle ansvarsområder

 • Ledelse af det nordiske salgsteam i vækst, som pt. består af 17 medarbejdere herunder:
  • Tilsikre en individuel personlig udvikling
 • Daglig ledelse af Sales Managers i Norge og Sverige & Finland
 • Garant for salgsafdelingens økonomiske performance
 • Ansvarlig for formulering og eksekvering af strategiske, taktiske og operationelle tiltag i samarbejde med den øvrige ledergruppe
 • Fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed
 • Eget salgsansvar for udvalgte kunder i Danmark

 

Nøgleopgaver

 • Udarbejde og implementere en kommerciel afsætningsstrategi, herunder identifikation af relevante kundesegmenter/afsætningskanaler. Salgsstrategien udarbejdes en gang årligt med udgangspunkt i den igangværende strategiplan for virksomheden
 • Udarbejdelse af konkrete salgsrettet handlingsplaner inkl. budgetter i samarbejde med teamet
 • Sales Manager rollen i Danmark med egne nøglekunder
 • Sambesøg med Sales Managers og sælgere
 • Rapportering med fokus på fakta og fremadrettet handlinger
 • Dialog og feedback fra kunder på både operationelt, taktisk og strategisk niveau
 • Holde sig ajour med hensyn til viden om markedet – kunder, produkter, priser, konkurrenter mm.

 

Succeskriterier:

 • At kunne udarbejde en klar salgsstrategi og implementere denne
 • Opnå salgsbudgetterne
 • Success med egne kunder
 • Sikre høj medarbejdertrivsel og kundetilfredshed

Din ballast
Du sidder sikkert i en lignende stilling med flere års erfaring med ledelse af en international salgsorganisation med indgåede kendskab til hyper-supermarkeder og on-liners i Norden og meget gerne specifik erfaring med den nordiske legetøjsbranche.

Du har skabt gode resultater og kommerciel succes via partnerskab med dine kunder og leverandører. Erfaring med direkte samt indirekte samarbejde/ledelse af medarbejdere og ledere, samt nordisk eksporterfaring, hvor rejseaktivitet ca. 40 dage/år og den nordiske kultur er en naturlig del af din dagligdag.

Personlighed:

Du har en stærk kommerciel profil med stor ledelsesmæssig erfaring, hvor du både er pragmatisk, hviler i dig selv og i stand til at begejstre og få teamet med dig.

Du er tillidsvækkende og fokuserer på de langsigtede relationer og resultater, hvor du sammen med dit team driver udviklingen med respekt for den enkelte sælger.

Du er ambitiøs, udadvendt, empatisk og en natulig leder, som forstår at resultaterne kun opnås i samarbejde med medarbejdere, kunder og leverandører.

Et højt drive og humor er forudsætning for denne profil. Du har en positiv kant i din personlighed og evner en klar, direkte og præcis kommunikationsform både mundtligt og skriftligt.

Flydende dansk og engelsk i skrift og med godt kendskab til svensk og norsk.

Du tilbydes

Et meget selvstændigt job med højt til loftet og brede rammer. Du bliver en del af et meget dynamisk og fagligt stærkt nordisk team i vækst

En travl hverdag, præget af høj aktivitet og spændende udfordringer, hvor ingen dage er ens. Du får mulighed for at præge din egen hverdag med stor grad af frihed under ansvar. Samtidig får du mulighed for at påvirke den fremadrettede strategi.

Arbejdsstedet er i naturskønne omgivelser i Hårup tæt på Silkeborg. For den helt rette person kan der være tale om at arbejde 2-3 dage på kontoret og øvrige dage på et hjemmekontor.

Du tilbydes en resultatorienteret konkurrencedygtig løn, bonus, bilordning, pension og forsikringsordning.

For yderligere information, kontakt venligst

Ole Harboesgaard Jensen                   Martin Ingwersen

Headhunter og Partner            Headhunter og Founder

Mail [email protected]                 Mail [email protected]

Mobil  +45 20 123 795             +45 31 47 45 34

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.