• Produktion & Teknik
 • Odense

Til smede- og maskinfabrik i rivende udvikling søges planlægger.

 

Virksomheden

Virksomheden er en smede- og maskinfabrik, som blev etableret for mere end 50 år siden.

 

Virksomheden designer, udvikler og producerer i dag løsninger inden for stål og maskiner. Den er en kendt aktør i branchen og har igennem årene udviklet og serviceret en lang række anlæg og således opbygget et enormt know-how.

 

Produkterne omfatter bl.a. specialt udviklede maskiner til fødevare / medicinal industrien samt produkter i følgende kategorier: transportører, rullebaner, palleteringsanlæg, doseringsanlæg m.m. som afsættes til fremstillingsvirksomheder hovedsageligt i Danmark.

 

Der er desuden en servicefunktion med stor viden om flytning af maskiner, montage af maskiner, service & eftersyn, laserskæring, renovering af maskiner samt tegning, layout, konstruktion samt projektledelse. Endelig har virksomheden egen elafdeling.

 

Der er 20-25 ansatte i virksomheden.

 

Virksomheden har lokation i Odense.

Organisation

Planlæggeren refererer til ledelsen som består af ejer / direktør samt en operationel direktør.

Der er desuden 2 konstruktører/projektledere samt en bogholder på kontoret samt en stab af dygtige montører.

Stillingen

Planlæggeren vil få en bred berøringsfladen gennem organisationen, da vedkommende vil komme til at håndtere den daglige ressource planlægning i værkstedet. Dette vil foregå i samarbejde med ledelsen samt de 2 teamledere på værkstedet.

Derudover skal vedkommen varetage fremstilling af den visuelle del af tilbudsmaterialet, her i blandt skitser, diagrammer samt design oplæg.

Der vil også være en produktionsteknisk funktion i jobbet, da vedkommende skal varetage hastesager, tilretning af tegningsmateriel samt indgå i det daglige produktionstekniske arbejde.

Han/hun bliver omdrejningspunkt for alle projekter/opgaver i virksomheden. Det er hans/hendes ansvar løbende at have overblik over opgaver/projekter og være bindeled mellem kunder og produktionen.

Planlæggeren får en bred berøringsflade i virksomheden og vil løbende være i tæt kontakt med ledelse, kunder og teamledere i produktionen.

Han/hun får ansvaret for at optimere planlægningssystemer og deltage i digitalisering af produktionen i værkstedet m. m.

Han/hun skal desuden håndtere de daglige indkøb til værkstedet, samt haste indkøb af komponenter til projekter, samt mindre opgaver.

Daglige opgaver:

 • Maskindesign/ udvikling i samarbejde med virksomhedens værksted
 • Fremstilling af produktionstegninger og dokumentation
 • Kalkulation
 • Projektopfølgning
 • Ressource planlægning i værksted
 • Beregning af leveringstider

Kandidaten

Du har gerne erfaring med projektledelse eller planlægning og er særdeles god til at holde mange bolde i luften og bevare overblikket i en dynamisk hverdag.

 

Du sidder måske i dag og tegner i 3D, men ønsker et bredere ansvarsområde.

 

Du har en god teknisk forståelse for procesanlæg og har gerne erfaring med design og produktion af fødevaremaskiner.

 

Du trives i en lille virksomhed, hvor du kan have stor indflydelse på virksomhedens drift og udvikling.

 

Beskrivende ord på din person: Analytisk, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, selvstændig

 

Øvrige krav:

 • Teknisk uddannelse som produktionsteknolog, Maskiningeniør eller design ingeniør
 • Gerne håndværksmæssig baggrund
 • Det er et krav med erfaring i 3D tegning, gerne Inventor
 • God i skrift og tale, såvel dansk som engelsk

 

 

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

[email protected]

Kontakt

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.