For dormakaba søges en stærk presales konsulent til at fremme projektbeskrivelser af markedets bedste løsninger til indgangspartier i nybyggeri og renovering.

Virksomhed

dormakaba Group er et af de førende selskaber på verdensplan inden for adgangs- og sikkerhedsløsninger. Selskabet er den betroede globale partner for fremragende adgangsløsninger til døre og indgangspartier, som skaber grundlag for sikker adgang til bygninger og lokaler – på hoteller, i butikker, i idrætscentre, lufthavne, hospitaler, hjemme eller på kontoret.

dormakaba Danmark A/S er det danske salgsselskab. Fra kontorer i Albertslund betjenes det danske marked inden for adgangsløsninger til indgangspartier og flytbare vægge – produktområder, hvor man er blandt de 3 førende selskaber globalt. Hos dormakaba går tradition og teknologi, service og sikkerhed, og kompetence og komfort hånd i hånd, så uanset hvilken dørløsning, der er behov for, så har dormakaba løsningen.

Stillingen

Presales konsulentens primære opgave er proaktivt at opsøge rådgivere, projektansvarlige, og andre interessenter for at fremme dormakaba´s projektbeskrivelser og produkter i flest mulige udbudsbeskrivelser.

Fokusområder:

 • På basis af en proaktiv arbejdsindsats skal du åbne muligheder for at dormakaba´s projektbeskrivelser kommer ud til alle interessenter
 • Støtte kunder og andre interessenter med beskrivelsesarbejde for at skabe efterspørgsel efter dormakaba’s produkter
 • Præsentere dormakaba’s produkter og løsninger overfor rådgiver, projektansvarlige, slutkunder og andre interessenter.
 • Samarbejde med den øvrige organisation for at sikre at beskrivelsesprocessen er sammenhængende og understøtter salgsorganisationen
 • Proaktivt kontakte rådgivere, projektansvarlige, og interessenter for at få dem som besøgende ved messer og i andre fora
 • Bidrage til Customer Care rejsen ved løbende at støtte op om kundeservice ved at tage opkald udefra fra projektansvarlige, distributører, entreprenører og præsentere dormakaba’s produkter
 • Proaktivt at kontakte projektansvarlige for at indsamle projekter til beskrivelse i dormakaba’s projekteringsværktøj
 • Efter behov støtte projekteringsansvarlige med deres arbejde

Resultaterne kommer af din evne til at påvirke interessenterne i de enkelte projekter, kombineret med en høj mødeaktivitet, hvor du formår at bredde løsningen ud, så flest mulige af dormakaba’s produkter kommer med i udbudsbeskrivelser.

Succeskriterier

 • Antal kundevendte møder
 • Værdi af vundne projektbeskrivelser
 • Produktbredde i projektbeskrivelser

Kandidaten

Du kommer formentlig fra byggebranchen, måske inden for beslag eller sikkerhed, hvor du har flere års erfaring med projektrådgivende salg af dormakaba’s produkter eller lignende til arkitekter, ingeniører og/eller entreprenører. Dertil har du en god viden om regler for evakuering, adgangsforhold og indbrudssikring.

I dit salgsarbejde har du opbygget gode relationer til projektansvarlige, ingeniører, arkitekter, slutkunder og andre relevante interessenter i byggeriet.

Du er vant til at bruge Microsoft Office og CRM-systemer i dit arbejde, og du har erfaring med at bruge projekteringsværktøj og viden om BIM.

Ud over et godt dansk i skrift og tale, forstår du også engelsk i et omfang, som sætter dig i stand til at læse og forstå tekniske vejledninger på engelsk.

For at kunne bestride stillingen er det et krav at du har kørekort.

Arbejdssted

Fra dormakaba’s kontor i Albertslund.

Tiltrædelse

Snarest.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bærbar PC og mobiltelefon. Du får stillet firmabil til rådighed.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen
Partner & headhunter

Mail: [email protected]
Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.