• Produkt- & Forretningsudvikling
 • Kolding

Design Engineer med flair for projektledelse søges til kontrolstruktionsafdeling i international virksomhed

Virksomheden.

TRESU Group er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder flexotryk maskiner, samt fleksible, tilpassede løsninger til flexo-trykmaskiner samt systemer og produkter til flexo, digital og offset-tryk til emballageindustrien. TRESU Group har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med mere end 98% af produktionen eksporteres, er TRESU Group en stærk global aktør. TRESU Group har over 140 ansatte over hele verden med produktionsfaciliteter i Danmark og salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal rådgivning, support og know-how.

TRESU Group har fire forretningsområder:

 1. Ancillary
 2. Customer Care
 3. Keyline
 4. Solutions

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her:

på www.tresu.com

Organisation

Der er ca. 80 funktionærer og 40 timelønnede på hovedkontoret i Kolding samt lokalt ansatte i  salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

Der er de senere år brugt en del ressourcer på at trimme virksomheden, som i dag står stærkt med en tilpasset organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er således gået ind i en ny fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en Project Manager/ Design Engineer til Kolding.

Stillingen

Denne stilling er placeret i divisionen TRESU Ancillary, som produktudvikler, producerer og afsætter en bred vifte af højtydende offset- og flexo-udstyr indenfor Kammersystemer, Farve/laksystemer, coatingsystemer, tørreteknologi og klichérensersystemer.

TRESU Ancillary afsætter til ​​OEM-leverandørers såvel som til slutkunders trykmaskiner inden for flexo-, digital- og offsetprint over hele verden.

Stillingen refererer til Head of Engineering, og man indgår i et team af dygtige Project Managers og Design Engineers. I Ancillary divisionen er desuden Product Management samt salg og salgs back up placeret.

Som Project Manager/ Design Engineer bliver man sin egen projektleder med selvstændigt  ansvar for at gennemføre afdelingens mindre og mellemstore kundeprojekter. Projekterne er kendetegnet ved, at de teknisk udgør en afgrænset del af den samlede produktionslinje hos kunderne, og at løsninger optimalt tager afsæt i kendt teknologi og maskiner – eller en kombination af systemer og komponenter som allerede findes.

Project Manageren/ Design Engineeren får ansvaret for sit projekt efter overdragelse fra salget og hele vejen indtil endelig overdragelse til kunden, bestykker maskinen og tegner 3D i SolidWorks eller Inventor.

Succeskriterier

Design Engineeren forventes efter 12 måneder at have

 • fået et godt indblik i TRESU`s metoder og produkter
 • gennemført projekter rettidigt og til planlagt kvalitet og økonomi
 • opbygget et godt og tillidsfuldt samarbejde med de øvrige i afdelingen, såvel som med den øvrige organisation

Kandidaten

Du har sandsynligvis en uddannelse som smed/maskinarbejder eller anden uddannelse indenfor jern og metal og efterfølgende en baggrund som konstruktør/projektleder hos en maskin- eller apparatproducent eller en projektvirksomhed. Det kan også være, at du allerede arbejder med store eller mellemstore projekter, men har fundet ud af, at du trives med den dynamik, der kendetegner projekter af en størrelse, hvor du kan følge alle processer på tæt hold, og hvor du i tæt dialog med kunden er hands-on på det, som I løbende aftaler skal ske.

I begge tilfælde er det afgørende at du har kompetencerne til at udføre opgaverne selv, så  maskinteknisk og på tegne- og dokumentationssiden er du up to date.

Du har sikkert din teoretiske ballast fra en uddannelse som maskiningeniør eller teknolog, og gerne med projektledelse ved siden af.

Personligt er det vigtigt, at du i kraft af en struktureret og effektiv arbejdsform trives med at have flere bolde i luften, og at du motiveres af at arbejde både selvstændigt og i tæt dialog med kolleger og kunder.

Som en del af en international projekt- og systembyggervirksomhed er det et krav, at du begår dig ubesværet på dansk og engelsk. Du taler også gerne tysk, men Ikke et krav.

Du har mulighed for at rejse i op til ca. 30 dage pr. år

Øvrige kvalifikationer:

 • Du har min. 3 års erfaring med at udføre konstruktioner i Solid Works eller Inventor.
 • Gerne erfaring med SAP, men ikke et krav
 • Erfaring med Officepakken

Benefits

Du har mulighed for at få ansvar for dine egne projekter, og for at udvikle dine kompetencer i en international projektvirksomhed hvor høj teknisk viden og en forretningsmodel, hvor specialiserede kundeløsninger bygges ud fra en modulær tanke, som vil give dig erfaring, som du kan bygge videre på. Læg hertil en åben og samarbejdsorienteret kultur med en ligetil omgangstone, så har du en mulighed, hvor dine ambitioner kan gå hånd i hånd med en positiv hverdag.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.