Green Box er som er beliggende i Aulum, Midtjylland, er ledende indenfor sit område. Med nytænkning og en innovativ tilgang, er virksomheden banebrydende indenfor sit område.

Vil du være med til at drive den fortsatte vækst og udvikling? Ønsker du at stå i spidsen for projektafdelingen med et innovativt produktprogram, som er med til at sætte nye standarder? Vil du garanteres faglig såvel som personlig udvikling? Så er chancen her?

JOBBET

Du får et selvstændigt job, hvor dine opgaver blandt andet er:

  • Projektstyring og projektledelse, herunder afklaring samt styring af tidsplaner og økonomi.
  • Ledelse af afdelingen med fokus på at inddrage medarbejderne i opfølgning, planlægning og eksekvering i forhold til projektplaner.
  • Koordination mellem salg, indkøb og produktion.
  • Kalkulationer med pris og projektoptimering.
  • Projektafklaring og tilpasning.
  • Kontakt til bygherrer, deltagelse i kunde- og byggemøder.
  • Teknisk assistance til kunderne for præcisering af ordrer.
  • Daglig ledelse af tegnestuen med ledelsesansvar for tre medarbejdere.
  • Ressourceplanlægning.
  • Aktiv i forhold til kvalitetssikring og tegnestuens bidrag i det samlede kvalitetssikring.

Du har lyst til projektledelse, styring og ledelse af medarbejdere. Du har en byggeteknisk uddannelse med stor erfaring i projektledelse indenfor byggebranchen. Du kender til de gængse standarder, og har erfaring med at afklare alle byggetekniske forhold til kunder. Du har kendskab til tegnesprogrammer i 3D, gerne Solid Works.

Som person er du handlingsorienteret, målrettet og udstyret med et højt drive. Du er teamplayer og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel i din afdeling. Du arbejder struktureret og har styr på dine ting, hvilket er nødvendige forudsætninger i dit arbejde, hvor du har gennemslagskraft over for kunden, og er i stand til at få tingene afklaret og projekteret rettidig. Du har økonomisk sans og udviser stor ansvarlighed. Som kollega er du fleksibel, ansvarlig og hjælpsom, og du bidrager med energi og et godt humør. Du sætter pris på udvikling og har lyst til at lære nyt.

Du skal have god forretningssans og er god til at holde overblik, prioritere og vurdere. Som person sætter du en ære i høj faglighed og en lav fejlmargin.

Virksomheden kan tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder samt et godt arbejdsmiljø i et team af dygtige og erfarne kolleger. Virksomheden er i en positiv og kontrolleret vækst, og der arbejdes med ambitiøse mål for de kommende år.

Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring.

 

OM VIRKSOMHEDEN

Green Box er startet i 2014 på ideen om at levere badekabiner, der var lette, af højeste kvalitet og samtidigt konkurrencedygtige på prisen.

 

Green Box tænker i nyt, og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad både i udviklingsfasen og i produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra dygtige medarbejdere i produktionen og til tilfredse kunder.

 

Green Box tror på at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser.

 

Green Box toneangivende på markedet for lette badekabiner. I 2018 forventer Green Box at producere 3-4000 kabiner. Samtidig er der skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland – en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med vore kunder.

Green Box har bedste kvalitetsgodkendelse. Kabinerne har som de eneste danskproducerede kabiner en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Scandinavian. Derfor er Green Box badekabiner garanteret topkvalitet hele vejen igennem, og de kan indgå i Svanemærkede byggerier.

 

Green Box blev i 2017 kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Virksomheden har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.

 

KONTAKT

Venligst fremsend kort ansøgning og relevant CV til

Bent Aage Madsen, expuri

E-mail: bam@expuri.com

Tlf. +45 20 74 62 15.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.