• Produktion & Teknik
 • Fyn

Projektleder søges til ledelse af alsidige projekter fra tilbudsfase til færdigt projekt indenfor Marine industrien.

Virksomheden

Vores kunde, Persolit Entreprenørfirma A/S, der har hovedkontor i Munkebo og afdelinger 8 steder i Danmark, er en entreprenør- og byggevirksomhed, der leverer energieffektive byggeløsninger til forskellige brancher – både inden for den private og offentlige sektor.

Virksomheden, der er familieejet og har eksisteret i mere end 80 år, er kendt for at udføre krævende, kundespecifikke projekter i høj kvalitet typisk med teknisk isolering som omdrejningspunkt.

Der er ca. 250 medarbejdere ansat.

Du kan læse mere om Persolit på www.persolit.dk.

Organisation

Projektlederen kommer til at referere til den tekniske chef i Munkebo og er placeret i sektionen Marine, som varetager projekter med teknisk isolering på skibe.

Stillingen

Der arbejdes primært med faste kunder og rammeaftaler, hvor projektlederen varetager kundekontakten omkring de enkelte projekter, udarbejder tilbud, forhandler projektet og efterfølgende varetager ledelsen af den gennemførende del. Der vil typisk være en række projekter, der skal håndteres sideløbende. 

Projektlederen følger således projektet helt fra tilbudsfasen til afsluttet projekt og er en vigtig spiller i den kreative fase med udvikling af den optimale løsning såvel som i den gennemførende del.

Projekterne er underlagt skarpe deadlines og fælles for projekterne er, at en stor del udføres med egne medarbejdere. Kunderne er ofte store og professionelle organisationer, og projekterne foregår dels i Danmark dels rundt i de støre europæiske havne.

Der vil være tilknyttet en formand på det enkelte skib, som er projektlederens forlængede arm på pladsen, så rejseaktivitet vil være meget begrænset.

Projektlederen har fokus på at hjælpe kunderne helt i mål på projekter, men også være opmærksom på mulige ekstraarbejder og nye projekter hos kunden.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Ledelse og motivering af egne timelønnede medarbejdere
 • Opsøgende på opgaver inden for teknisk isolering hos maritime virksomheder
 • Udarbejdelse af tilbudskalkulationer
 • Kontraktforhandlinger
 • Budget og økonomistyring, løbende fakturering
 • Udarbejdelse af tekniske beskrivelser, tegningsdokumentation samt øvrigt projektgrundlag
 • Planlægning af montage, arbejdsmiljøforhold og koordinering inkl. tidsplaner
 • Løbende opfølgninger og tilsyn på opgaverne samt deltagelse i projektmøder
 • Afslutning af projekter inkl. aflevering til kunden med fokus på god kundetilfredshed

Succeskriterier

Inden for de første 12 måneder forventes projektlederen at have:

 • Erhvervet sig tilstrækkelig viden til selvstændigt at kunne gennemføre projekter
 • Gennemført projekter med god kundetilfredshed, rettidighed og inden for aftalt økonomi
 • Medvirket til yderligere godt samarbejde i afdelingen og med den øvrige organisation

 

Kandidaten

Ideelt set har du en baggrund som maskinmester, skibsmontør, klejnsmed eller tilsvarende med godt kendskab til et skibs maskinrum og den maritime sektor fra f.eks. værftsindustrien eller rederier. Der vil være en grundig støtte fra en meget erfaren projektleder i den første periode.

Du kan begå dig i et travlt og omskifteligt miljø, bevare overblikket og sikre et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du har en praktisk tilgang til arbejdet og erfaring med at køre projekter i tæt samarbejde med kunderne med fokus på krav og regler i den maritime sektor. Du kan begå dig og bevare overblikket i et travlt og omskifteligt miljø og samtidig med, at du sikrer et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du er god til at holde fremdrift og aftaler på projekterne, er resultatorienteret med fagligheden i fokus. Du behersker skriftlig og mundtlig dansk og kan ligeledes begå dig på engelsk i skrift og tale samt har forståelse for teknisk dokumentation.

Benefits

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone og en praktisk tilgang til løsning af opgaverne. Du vil få en grundig oplæring i Persolits mange kompetencer.

Arbejdsstedet er primært med udgangspunkt i Munkebo på Fyn.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt inkl. firmabil, sundhedsforsikring, pensionsordning mv.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Maja Vind på [email protected]

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.