• Produktion & Teknik
  • Fyn

Til velrenommeret specialiseret Maskinfabrik søges PTA medarbejder.

Virksomheden

Rynkeby Maskinfabrik procesudvikler, producerer og markedsfører komplekse maskinbearbejdede emner af høj kvalitet til store danske og udenlandske virksomheder.

Rynkeby Maskinfabrik har specialiseret sig indenfor kompetencekrævende spåntagning med store krav til præcision og dokumentation.

I mere end 120 år har Rynkeby Maskinfabrik A/S leveret og udviklet unikke løsninger til deres kunder. Med en passion for det traditionelle og gedigne håndværk grundlagde maskinbyggeren Jacob Rasmussen Rynkeby Maskinfabrik i 1895. Maskinerne er i dag noget mere avancerede, effektive og præcise, men Jacob Rasmussens passion for det gode gedigne håndværk er stadig i fokus.

Rynkeby Maskinfabrik er specialister i alle former for spåntagning, og besidder en stor viden inden for både enkle og mere kompetencekrævende metalbearbejdninger, og leverer spåntagning til mere end 50 forskellige brancher, inden for en bred palette af materialer.

Rynkeby Maskinfabrik hører til på Fyn i Rynkeby. Beliggende på det sted hvor grundlæggeren Jacob Rasmussen boede fra 1876-1895 og startede op som selvstændig og indrettede sit første maskinværksted. Det er også her Rynkeby Maskinfabrik gennem tiden har vokset sig til en sund forretning, med omkring 45 ansatte og 6000 kvadratmeter under tag.

Hos Rynkeby Maskinfabrik er der korte kommandoveje, kombineret med engagerede medarbejdere, som giver et godt arbejdsmiljø og en fleksibilitet til at imødekomme kundernes ønsker til kvalitet og leveringstid.

Fagligt kompetente og engagerede medarbejdere er uden tvivl virksomhedens vigtigste ressource, og det er man bevidst om. Den høje kvalitet og fleksibilitet, der kan tilbydes, er skabt af evnen til at prioritere den gode dialog medarbejderne imellem. Det har skabt et arbejdsmiljø med et højt nærvær og lavt fravær.

Læs mere om virksomheden her:

https://ryma.dk/

 

Stillingen

Stillingen refererer til virksomhedens fabrikschef.

Som PTA-medarbejder får du ansvaret for oprettelse og vedligehold af stamdata.

Stamdata er rygraden i alt hvad der sker i produktionen og PTA-medarbejderen bliver derfor en vigtig spiller på tværs af virksomheden til at sikre at stamdata altid er opdateret og standardiseret, så produktionen kan afvikles effektivt døgnet rundt, med en høj kvalitet.

PTA-medarbejderen har endvidere ansvaret for at skabe og vedligeholde struktur i arbejdsgangene, samt tilsikre data er opdaterede og korrekte, i ERP-system og planlægningssystemer.

Desuden vil PTA-medarbejderen være naturlig sparringspartner for produktion og planlægning.

Har du administrativ erfaring indenfor ERP-systemer, revisionsstyring, måske kombineret med en faglig uddannelse og sætter du en ære i at stamdata altid er opdateret og standardiseret, så er her et spændende og udviklende job i en nyoprettet stilling i virksomhedens PTA-funktion.

Primære Opgaver:

  • oprette nye ruter, styklister mv. i C5
  • vedligeholde eksisterende stamdata, tilhørende noter, tider mv.
  • teknisk review af revisionsændringer og ordregrundlag fra kunder
  • ajourføring af tegningsarkiv ved revisionsændringer
  • faciliterer evaluering og fastholde disse stamdata

 

Kandidaten

Du har administrativ erfaring indenfor ERP-systemer, revisionsstyring, måske kombineret med en faglig uddannelse og sætter du en ære i at stamdata altid er opdateret og standardiseret.

Som person skal du være detaljeorienteret og drevet af at dokumentere og strukturere. Ligeledes skal du have gode kommunikationsevner, da du skal begå dig i produktionen og opsamle information når ordre evalueres og ruter og styklister skal opdateres som følge heraf.

Samtidigt skal du have det store overblik og være omdrejningspunkt for at revisionsændringer styres sikkert igennem produktionen.

Beskrivende ord på dig kunne være systematisk, struktureret, kvalitetsbevidst, omhyggelig og analytisk, vedholdende, rolig, positiv og humørfyldt.

Du bor i køreafstand til Rynkeby

Øvrige kvalifikationer:

  • Du har teknisk baggrund/flair, måske faglært indenfor spåntagning

(fx industritekniker, værktøjsmager)

  • Uddannelsesbaggrund kunne være P-ingeniør, produktions teknolog, maskintekniker, teknisk tegner etc.
  • Har erfaring med ERP-systemer – gerne C5
  • Kan læse og forstå komplekse tegninger, herunder gerne kendskab til GPS-målsætning

Benefits

Der tilbydes en alsidig hverdag med bred kontaktflade både internt og eksternt med mange muligheder for personlig og faglig udvikling i en innovativ og dynamisk virksomhed, hvor medarbejdertrivsel er i højsædet.

Ansøgning

Ansøgning sendes til researcher Maja Vind på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.