R&D Engineer med indsigt i termo- og fluiddynamik samt CFD simulering søges til international virksomhed

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede løsninger til flexo-trykmaskiner og hjælpeprodukter til flexo, digital og offset-trykning til den grafiske industri.

TRESU har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med produktionsfaciliteter i Danmark, salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal support og know-how, er TRESU en stærk aktør på det globale marked.

Virksomhedens program med multistations flexo-trykmaskiner bringer merværdi til stort set alle emballageformer, inklusive selvklæbende etiketter, karton, bølgepap og massiv karton og fleksibel emballage.

Der tilbydes desuden et komplet udvalg af avanceret tilbehør og udstyr til producenter af originalt udstyr og slutbrugere på flexo-, dybtryk- og offsetmarkederne.

Derudover anvender TRESU sin tekniske ekspertise til design af højteknologiske løsninger såsom belægningsmaskiner til den digitale trykningsindustri.

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her: www.tresu.com

 

Organisation

Der er omkring 140 medarbejdere på hovedkontoret beliggende tæt ved motorvejen i Kolding samt lokalt ansatte i salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

TRESU står stærkt med en moderne organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er i en spændende fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en R&D Engineer.

Stillingen

R&D Engineeren refererer til Head of R&D og indgår i teknisk afdeling sammen med Engineering, Automation, Commissioning og Project Management.

R&D Engineeren vil arbejde sammen med chefen for afdelingen og 2 dygtige ingeniører. Afdelingen er ansvarlig for at drive innovationen i virksomheden i samarbejde med resten af organisationen og R&D Engineeren får et bredt samarbejde med virksomhedens Product Owners, Product Managers og øvrige tekniske afdelinger.

Hun/han deltager i mange spændende udviklingsprojekter inden for farvehåndtering, trykteknik, tørring m. m.

I udviklingen af prototyper, vil han/hun arbejde en del med CFD simulering.

I forbindelse med udviklingsprojekter med kunderne kan få rejsedage årligt forekomme (anslået 10-15 dage).     

Opgaver

  • Være en del af at drive en innovativ kultur på TRESU – arbejde med en struktureret R&D Proces.
  • Drive produktudvikling med fokus på den grønne omstilling
  • Fremme brugen af simulation på TRESU
  • Fremme vidensdeling på TRESU indenfor sine kernekompetencer

Kandidaten

Du er B.Sc. eller M.Sc. i Mechanical Engineering eller har en lignende uddannelse.

Det er et krav med erfaring indenfor termo- og fluiddynamik samt CFD simulering.

Du kan være nyuddannet civilingeniør eller ingeniør med nogle års relevant erfaring fra lignende stilling.

Du trives i et udviklingsprojekts forskellige faser og er dygtig til at samarbejde på tværs i en organisation med andre faggrupper. 

Som person er du systematisk, struktureret, analytisk og detaljeorienteret.

Øvrige krav:

  • Gerne erfaring med produkt udvikling – ikke et krav
  • Gerne erfaring med heating & ventilation – ikke et krav
  • Flydende i dansk og engelsk

Du bor i køreafstand til Kolding.

Benefits
Der tilbydes en alsidig hverdag med bred kontaktflade både internt og eksternt med mange muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel organisation.

Virksomheden har gode personaleforhold, herunder nyt domicil, god kantineordning, aktiv personaleforening, fleksibilitet i forhold til arbejdstider m. m.

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail.: [email protected]

Mobil.: 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.