Til velkonsolideret virksomhed i automationsbranchen søges en Salgs- og Projektleder

Virksomheden

ProInvent A/S er en innovativ automationsvirksomhed, som leverer komplette løsninger til højteknologiske produktionsvirksomheder.

Proinvent A/S leverer teknologiudvikling, produktionsmaskiner og industriel automatisering til virksomheder, der er førende indenfor deres område og indgår som professionel samarbejdspartner med kortlægning af områder, hvor der kan etableres større produktionsteknisk effektivitet, både med henblik på omgående og langsigtede besparelser. Det kan også være behovet for kapacitetsudvidelse eller reduktion af ensidigt gentaget arbejde, der er på dagsordenen.

I alle tilfælde hjælper ProInvent A/S med at pege på de besparelsespotentialer, der måtte foreligge, og deltager aktivt og engageret i gennemførelse af udvalgte projekter via udvikling af automatiske produktionsmaskiner med implementering af den nyeste teknologi på området, ved at være en kompetent partner for udviklingsintensive industri-virksomheder og hjælpe dem til at opnå en mere effektiv produktion, en øget indtjening og et bedre arbejdsmiljø.

Organisation

Virksomheden har ca. 65 medarbejdere, og har domicil i Hørsholm.

Stillingen

Salgs- og projektlederen refererer til ansvarlig leder Peter Ahlberg i Project Management. Den ideelle kandidat forventes at være erfaren indenfor integreret produktudvikling med fokus på teknologidelen og med en baggrund inden for maskinkonstruktion. Kandidaten får selvstændigt ansvar for konkrete projekter, som typisk varer mellem ½-1 år fra start til slut. Igennem et tværfagligt projektsamarbejde mellem Proinvents egne afdelinger og i tæt samarbejde med virksomhedens kunder og leverandører, deltager projektlederen i alle faser fra de tidligste salgs-/kundemøder og brainstorming, konceptgeneration, kundeforhandlinger, design og konstruktion og indtil overlevering til kunden.

En vigtig del af projekterne er design- og konstruktionsfasen, og det er derfor påkrævet, at du har en baggrund som maskiningeniør/-konstruktør, og at du virkelig brænder for alt hvad har med dette område at gøre.

Salgs- og projektlederen skal kunne bidrage med og være passioneret omkring den nyeste viden på området, være god til at kommunikere med både kunder og kolleger, for herigennem at sikre, at Proinvent bliver det naturlige førstevalg, når kunden igen får brug for en skræddersyet løsning.

Kandidaten er i stand til at arbejde selvstændigt og kreativt, tage ansvar og bakke kollegerne op i løsning af opgaven. Ligeledes er der behov for evner og vilje til at deltage i løsning af meget forskellige udviklingsopgaver i kundevirksomhederne som ofte er førende internationalt indenfor deres felt.

Øvrige opgaver:

 • Begrænset rejseaktivitet i forbindelse med kundemøder og implementering af projekter primært i Europa

Kandidaten

Du har en baggrund som maskiningeniør eller lignende, med 2 – 5 års erfaring indenfor projektledelse, og med erfaring indenfor både maskinkonstruktion, automation og salgs-/projektledelse.

Du arbejder med/har tidligere arbejdet med 3D modellering eller Inventor, og det er en fordel, hvis du har kendskab til GAMP5 projektmodellerne, krav iht. FDA samt maskindirektivet.

Som person skal du trives ved at arbejde selvstændigt og systematisk, og være meget skarp til at overholde tidsplaner og budgetter samt dokumentationsarbejde.

Beskrivende ord på dig kunne være kreativ, resultatorienteret, handlekraftig, dygtig kommunikator, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, service-minded.

Kvalifikationer:

 • Uddannelse maskiningeniør eller lignende
 • Erfaring fra automationsindustrien
 • Erfaring med Inventor og 3D værktøjer
 • Erfaring med projektstyringsværktøjer
 • Engelsk på forhandlingniveau, og helst dansk som modersmål (eller på højt niveau)

Succeskriterier:

 • Du evner hurtigt at sætte dig ind i den enkelte kundes processer og behov
 • Du arbejder systematisk og struktureret, og behersker maskinanlæg i både teori og praksis
 • Du tager ansvar og kommunikerer godt og ofte med kolleger, leverandører og kunder
 • Du er innovativ og energisk, og i stand til at holde flere bolde i luften på én gang
 • Du har gode samarbejdsevner, har humor og er behagelig at omgås

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige, kreative og faglige kompetencer via et stort råderum i en spændende virksomhed med et usædvanligt lærerigt og afvekslende miljø, med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen, og hertil kommer pension,  sundhedssikring samt attraktiv bonusordning,

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på [email protected]

Kontakt

Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail [email protected]

Mobil 53 60 35 05

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.