For en af vore automationskunder ProInvent A/S i Hørsholm, der udvikler og sælger unikke produktionsmaskiner / robotløsninger til industrien, søges en dygtig og erfaren Salgs- & Projektleder. Du har Salgs- & Projektledererfaring indenfor proces- robot- og maskinkonstruktion og har lyst til at bidrage til den fortsatte vækst.

Virksomheden

ProInvent A/S blev grundlagt for 25 år siden og beskæftiger i dag ca. 35 medarbejdere. ProInvent A/S har specialiseret sig i udvikling og levering af specialmaskiner og løsninger indenfor robot- og visionteknologi, samt industriel automatisering til virksomheder der er førende indenfor deres områder. Virksomheden har ligeledes stor erfaring med integration af visionløsninger fra underleverandører.

ProInvent A/S er beliggende i naturskønt område i Hørsholm og har fuld værdikæde fra salg, udvikling til produktion.

ProInvent A/S’ kunder er et bredt spektrum af store og små industrivirksomheder indenfor industrier som; Medicotekniske, Farmaceutiske, Levnedsmiddel og Automotive.

Jobbet
Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologiske løsninger, hvor kun kreativiteten sætter grænser. Du vil få ansvar, hvor ProInvent A/S vil understøtte din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Der vil blive investeret i din udvikling, så du og teamet kan gøre en forskel for kunderne.

Du udøver planbaseret projektledelse, som er en af ​​kernekompetencerne i ProInvent. Som Salgs- & Projektleder deltager du i alle faser af projektet, fra salg til udviklingen af ​​de overordnede teknologiplaner og til realisering og idriftsættelse af udstyret.

Gennem systematiske arbejdsmetoder, struktureret planlægning, månedlige projektstatus og budgetopfølgning sikrer du en effektiv implementering af projekterne. Projektmodelen du følger, er baseret på en detaljeret specifikation og kategorisering af de nødvendige krav. På den måde styrer du udfordrende projekter i mål, både hvad angår maskinfunktion, tidsplan og budget.

Du deltager i kundemøder, brainstorms, konceptgenererings-sessioner, kundeforhandlinger, design og konstruktion, fremstilling, montage og overleveringsforretning med kunden. Projekternes tidshorisont er typisk ½ til 1 år.

Din ballast
Du har minimum 5 års erfaring som maskiningeniør eller lignende og gerne erfaring fra lignende job. Du er dygtig til at kommunikere og brænder for teknisk udvikling. Du er systematisk og struktureret og gennemskuer teoretiske sammenhænge i maskiner samtidig med, at du kan få tingene til at virke i praksis.

Du tager ansvar, og føler det naturligt at følge tæt op på de enkelte projektmedarbejdere og motiverer og kommunikerer godt og ofte med dem. Du har den dygtighed og omstillingsevne, der kræves for at deltage i løsning af vidt forskellige udviklingsopgaver for kunder, der ofte er internationalt ledende på deres felt.

Som person er du god til at samarbejde, er innovativ og energisk. Du har lyst og evner at holde mange bolde i luften. Du er resultatorienteret, og lægger vægt på at overholde tidsplaner og budgetter. Du er behagelig at omgås og besidder en god portion humor. Du har tidligere selv arbejdet med udfordrende maskinkonstruktion og kan nu lede projektarbejdet i konstruktionsprocessen.

I kraft af dit tidligere arbejde har du også et overordnet kendskab til maskinstyringer, industrirobotter og visionsystemer. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med GAMP5 og de krav, der stilles af bl.a. FDA i forbindelse med validering af produktionsudstyr.

Du tilbydes

Som Salgs- & Projektleder og får du ansvar for dine egne projekter og deltager aktivt i de totale projektforløb. I de skabende processer har du stor kontakt til kunder, kolleger og leverandører.

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, der prioriterer medarbejdertrivsel højt. Du bliver en del af et team af handlekraftige kollegaer, som fælles stræber efter at levere banebrydende produktionssystemer, specialmaskiner og robotceller til vores danske og internationale kunder.

Hos ProInvent A/S er der kort vej fra tanke til handling, hvor kreativitet og struktur går hånd i hånd. Du vil således møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af arbejdsglæde og faglige udfordringer. Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet vidensdeling”.

Jobbet er lærerigt, afvekslende hvor der stilles store krav til dig, men hvor work/life balance også prioriteres. Ud over en attraktiv konkurrencedygtig løn tilbydes du en bonusordning. Er du den rigtige, vil der på sigt være mulighed for partnerskab.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ole Harboesgaard Jensen på mailadressen: [email protected]

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Harboesgaard Jensen

Headhunter og Partner

Mail [email protected]

Mobil  20 123 795

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.