Ambitiøs salgsingeniør med erfaring inden for salg af CNC maskiner og robotter søges til kapitalstærk og vækstorienteret automationsvirksomhed

Virksomheden

Vores kunde Flextek A/S sælger og implementerer komplette maskin- og robotløsninger fra flere af verdens førende producenter til den danske metalindustri.

 

Virksomheden har specialiseret sig i løsninger, der nemt og effektivt implementeres og giver kunderne hurtige konkurrencefordele med øget effektivitet.

 

Flextek sikrer sine kunder en stor driftssikkerhed med en omfattende og landsdækkende serviceafdeling som tilbyder døgnservice, servicekontrakter og support ligesom effektiv logistik sikrer dag-til-dag levering af reservedele.

 

Domicil: Hedensted.

 

Se mere om virksomheden her:

 

https://flextek.dk

 

Organisation

Der er ca. 60 ansatte i virksomheden.

Stillingen

Salgsingeniøren refererer til den adm. direktør.

Han/hun får ansvaret for at støtte og styre salgsfunktionen bestående af 5 Area Sales Managers.

Salgsingeniøren har bl. a. ansvaret for i samarbejde med Area Sales Managers at udarbejde tekniske løsninger, beregne tilbud og styre pipeline af salgsprojekter. Han/hun deltager i kvalificeringen af kunder og coacher Area Sales Managers i relation til de enkelte kundecases.

Desuden har salgsingeniøren nogle administrative opgaver med vedligeholdelse af kalkulationssystem, skabeloner til kontrakter m.m.

Salgsingeniøren skal i samarbejde med adm. direktør og sælgerne udarbejde salgsplaner.

Kandidaten

Du har teknisk indsigt i CNC maskiner og også gerne robotter.

Du forstår de kommercielle problemstillinger i metalindustrien og kan identificere potentialet for kunderne. Du trives i kombinationen af administrativt og kommercielt arbejde. Samtidig har du en god teknisk indsigt som gør dig i stand til at være sparringpartner for egne Area Sales Managers såvel som for kundens tekniske stab.

Du har ideelt set en uddannelse som industritekniker/maskinarbejder og efterfølgende uddannelse som maskinmester eller ingeniør.

Du er som person struktureret, målrettet og resultatorienteret.

Du bor i køreafstand fra Hedensted.

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.