Sentia Denmark er på vej til at blive en af de førende udbydere af hosting og outsourcing i Danmark, og Europa. Til den fortsatte udbygning af Sentia Denmarks konsulentforretning, søges en solid IT teknisk konsulent med et antal relevante certificeringer.

Virksomhed

Sentia Denmark, anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet, tilbyder managed samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybrid model. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer de kontinuerlig europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. De hjælper, som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer, med defineringen af cloud-strategier og guider kunderne gennem en succesfuld digitalisering, perfekt afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. Dette sikrer at kunderne udnytter den fulde værdi af cloud og skaber konkurrencefordele samt forretningsvækst.

Organisation

Som Senior Field Engineer kommer du til at indgå i Sentia’s konsulent team af meget kompetente kolleger.

Stillingen

Sentia Denmark har både mindre og større kunder, så der er behov for at du er klar til at tage ansvaret for den fulde implementering for mindre kunder, ligesom du er parat til at indtræde som subject matter expert i større implementeringer ledet af Sentia’s planlægningsteam.

Opgaverne tilpasses naturligvis dine kvalifikationer, og de vil omfatte implementeringer af projekter og changes, diverse konsulentopgaver in-house og on-site hos kunder.

Det tekniske indhold i dine opgaver kunne være:

  • Håndtering af cloud-baserede services som f.eks Azure og Office 365
  • Microsoft-serverplatforme, herunder roller såsom IIS, SQL, AD, Exchange m.m.
  • Virtualiseringsplatformene Hyper-V, Azure Stack og/eller VMware
  • ITIL v3 og specifikt Problem, Design, Transition og Change management

Du kommer til at udarbejde løsningsforslag, estimere projekter, og rådgive kommende og eksisterende kunder pr. mail og telefon, eller i møder. Da Sentia arbejder tæt med sine kunder omkring deres løsninger ud fra DevOps, vil der ofte være tæt dialog mellem dig og de udviklingspartnere, som den enkelte kunde har valgt.

Du får frihed til selvstændigt at løse dine opgaver, da Sentia tror på Empowerment – godt støttet af dine kompetente kolleger, hvor I hver dag gør jeres yderste for at levere professionelle tjenester og rådgivning til kunderne.

Kandidaten

Du kommer formentlig fra en tilsvarende stilling, med flere års erfaring som konsulent eller systemadministrator indenfor Windows-verdenen, suppleret med flere opdaterede certificeringer som dokumentation for din kunnen og faglige ærgerrighed.

Da Sentia har fokus på fulde driftsløsninger i Azure, så er erfaring herfra, og erfaring med rådgivning ift. Azure transitioner et stort plus. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til og behersker struktureret analyse, design og implementering, og at du behersker projektstyringsdiscipliner – evt. med certificering i projektledelse. Endelig behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du glad, udadvendt, selvstændig og kan arbejde fokuseret og ansvarsbevidst. Du kan levere service på et højt niveau og er god til at kommunikere. Du trives i en hverdag med mange forskellige kunder og opgaver, og du er parat til at yde en indsats.

Det er en forudsætning, at du kan fremvise ren straffeattest af hensyn til compliance og vores kunder.

Arbejdssted

Dit arbejdssted vil være på Sentia’s kontor i Århus, Odense eller Herlev, og stillingen er 37 time pr. uge. Arbejdstiden ligger i dagtimerne mellem 07:00 og 17:00 afhængigt af dine daglige opgaver. Overarbejde kan forekomme.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling. Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen, endvidere får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: kjj@expuri.com

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.