• Produkt- & Forretningsudvikling
  • Syddanmark

EWII er i bevægelse – på vej mod øget digitalisering og grønne energiløsninger, som sætter et stærkt aftryk på nutiden, men især på vores fremtid.

Til afdelingen for Strategiske Projekter søges lige nu en senior projektleder, der har lysten og ambitionerne til at lede strategiske projekter sikkert i land.

Bliv en del af et stærkt hold
Du ansættes i en gruppe af kompetente projektfolk på EWII’s kontor i Kolding, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen. Gruppen tæller p.t. 8 personer med fokus på nærvær, høj projekt faglighed og et uformelt arbejdsmiljø. EWII lægger vægt på, at I sammen udgør et fagligt fyrtårn, når det handler om at eksekvere på projekter i en organisation, der er i konstant bevægelse.

Du kommer til at lede projekter i en organisation der er på en agil og digital rejse, uanset om det gælder interne støtte systemer eller projekter der målrettes den grønne omstilling. Projekterne, som vi driver, er komplekse og med tværgående karakter.

Dine nøgleopgaver bliver:

At lede projekterne fra start til slut og herunder sikre projektets indledende godkendelse og efterfølgende fremdrift og økonomi, at være i konstruktiv dialog med relevante interessenter i og udenfor projektet samt aktivt medvirke til en god overgang til drift i samarbejde med relevante afdelinger.

At bidrage aktivt til den agile og digitale rejse i samarbejde med EWII’s øvrige funktioner og samarbejde med kolleger i afdelingen samt bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingens leverancer og projektværktøjskasse.

Proaktiv kommunikator
Din egen projekt ”værktøjskasse” er godt fyldt op, og du har erfaring med agile, komplekse og forandringstunge projekter. Du har tidligere i din karriere prøvet kræfter med digitale og teknologiske projekter og meget gerne indenfor den grønne omstilling. Du har en akademisk baggrund og du er naturligvis certificeret projektleder.

Personligt er du den, der sikrer et gnidningsfrit samarbejde i og udenfor afdelingen ved din udadvendte og troværdige fremtræden. Du sikrer projekternes fremdrift ved din faciliterende og proaktive arbejdsfacon og øje for detaljen undervejs. Du trives med struktur og orden og du har nemt ved at kommunikere med alle lag i organisationen. Du er klar til et højt tempo med godt humør.

Skal du med på holdet?
Du har mulighed for at læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com.

Expuri medvirker til besættelsen af stillingen.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Så snart vi har fundet den rette kandidat vil stillingsopslaget blive fjernet.

 

Kontakt

Martin Ingwersen                                       Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & Founder                               Partner & headhunter

Mobil: 31 47 45 34                                      Mobil: 30 24 95 75

Mail: [email protected]                                 Mail: [email protected]

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.