• Produkt- & Forretningsudvikling
  • Syddanmark

Til TREFOR Infrastruktur, team Digitalisering, søges en dygtig senior projektleder til at drive projekter, der understøtter ønsket om effektivt at bidrage til den grønne omstilling. Du kommer bl.a. til at stå for at drive store projekter, der skal understøtte Energistyrelsens Forsyningsdigitaliseringsprogram.

Dine hovedopgaver bliver:

At træde ind i rollen som Senior projektleder i team Digitalisering, hvor du selvstændigt styrer og leder komplekse projekter som typisk strækker sig over flere år.

 

Du forventes at bidrage til, at TREFOR når fastlagte målsætninger for gevinstrealisering i tæt samarbejde med projektorganisationen, styregruppen og dens interessenter.

 

TREFOR har netop formuleret en ny forretnings- og digitaliseringsstrategi, hvor Dataanvendelse, Datafrisættelse og procesoptimering har høj prioritet. Du skal være klar til at gribe og gennemføre de projekter, som formuleres i strategien.

Dit vigtigste projekt:

TREFOR Infrastruktur skal i perioden fra 2024-2028, indgå i flere store strategiske projekter. Projekterne gennemføres både i Danmark samt i EU. Hovedtemaerne for projekterne er frisættelse af data/etablering af dataspaces. Ved at frisætte, udstille og sammenstille forsyningsdata kan forsyningssektoren sikre en bedre udnyttelse af infrastrukturen.

 

Det bliver din vigtigste opgave at indtræde i disse projekter, og varetage TREFOR El-net, TREFOR Varme og TREFOR Vands interesser.

 

Nogle af disse projekter vil have en størrelse og omfang så de skal gennemføres som et EU-udbud. Det bliver din fornemste opgave at sætte dig i førersædet og lede disse komplekse projekter igennem udbudsfasen, etableringsfasen og slutteligt udrulningsfasen. Igennem projektet bliver du selvfølgelig støttet tæt af Udbudsjurister, der har styr på jura delen, projektorganisationen, samt selvfølgelig styregruppen.

Andre opgaver:

  • Drive mindre projekter, hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter
  • Rådgivning af og samarbejde med kollegaer i hele TREFOR Infrastruktur
  • Agere som mentor for kommende projektledere
  • Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere
  • Bidrage til udbygning af TREFOR’s projekt-”værktøjskasse” med metoder, standarder og værktøjer

Proaktiv kommunikator

Din ”projekt-værktøjskasse” er godt fyldt op, og du har solid og dokumenteret erfaring med at lede komplekse og forandringstunge projekter på tværs af afdelinger/selskaber. Du har erfaring med implementering af digitaliseringstiltag herunder IT og udviklingsprojekter.

 

Du har god forretningsforståelse og du har en interesse i at forstå processerne samt de systemer som driver forretningen.

 

Du har formentlig en akademisk baggrund og du er naturligvis certificeret projektleder. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til forsyningsbranchen og dens regler og standarder og gerne det at køre EU udbudsprojekter. Du har dokumenteret erfaring med digitaliseringsprojekter, f.eks. lede projekter inden for datadeling, udstilling af data, procesoptimering i en forretning.

 

Som person er du den, der sikrer et gnidningsfrit samarbejde i og udenfor teamet ved din udadvendte og troværdige fremtræden. Du sikrer projekternes fremdrift ved din faciliterende og proaktive arbejdsfacon, og øje for detaljen undervejs.

 

Du trives med struktur og du har nemt ved at kommunikere med alle lag i organisationen, herunder med interessenter og styregruppe. Du er ligeledes vant til at begå dig på strategisk niveau i et miljø, som også kan være præget af politiske interesser.

Bliv en del af et stærkt hold

Du ansættes blandt kompetente projektledere på TREFOR’s hovedkontor i Kolding, hvor du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen, sammen med engagerede og passionerede kolleger, som værdsætter et godt og uformelt arbejdsmiljø. I Team digitalisering kommer du til at arbejde tæt sammen med kolleger fra hele TREFOR (Elnet, Vand, Varme, Teknik, Kundetilslutning og Målerdata, Målerteknik samt Driftsovervågningen), samt selvfølgelig relevante afdelinger fra EWII-koncernen.

Forretning med hjerte

Hos TREFOR kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for kundernes hverdag.

Din personlige og faglige udvikling prioriteres, og sammen med ca. 200 andre fremsynede og resultatskabende TREFOR-medarbejdere bidrager du til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

 

TREFOR har rødderne i hjertet af Trekantområdet, hvor de passer godt på den fælles infrastruktur. De arbejder hver dag på at skabe en konkurrencedygtig og fremtidssikret el-, vand- og varmeforsyning på et niveau, der sætter Trekantområdet på verdenskortet.

Ansøgning til stillingen som Senior projektleder i team Digitalisering

Expuri assisterer TREFOR med denne ansættelse. Kontakt venligst nedenstående hvis du har spørgsmål og send din motiverede ansøgning og CV til:

 

expuri                                     expuri

Klavs Jarl Jørgensen                           Martin Ingwersen

[email protected]                       [email protected]

+ 45 30 24 95 75                      + 45 31 47 45 34

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.