Service Manager med stærk teknisk baggrund søges til international virksomhed

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede løsninger til flexo-trykmaskiner og hjælpeprodukter til flexo, digital og offset-trykning til den grafiske industri.

TRESU har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med produktionsfaciliteter i Danmark, salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal support og know-how, er TRESU en stærk aktør på det globale marked.

Virksomhedens program med multistations flexo-trykmaskiner bringer merværdi til stort set alle emballageformer, inklusive selvklæbende etiketter, karton, bølgepap og massiv karton og fleksibel emballage.

Der tilbydes desuden et komplet udvalg af avanceret tilbehør og udstyr til producenter af originalt udstyr og slutbrugere på flexo-, dybtryk- og offsetmarkederne.

Derudover anvender TRESU sin tekniske ekspertise til design af højteknologiske løsninger såsom belægningsmaskiner til den digitale trykningsindustri.

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her: www.tresu.com

Organisation

Der er omkring 140 medarbejdere på hovedkontoret beliggende tæt ved motorvejen i Kolding samt lokalt ansatte i salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

TRESU står stærkt med en moderne organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er i en spændende fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en Service Manager.

Stillingen

Service Manageren refererer til Global Service Manageren og får ansvaret for den afdeling, som servicerer Flexo machines. Han/hun får ansvaret for et hold af teknikere, som rejser rundt i hele verden.

Hun/han har ansvaret for at forberede og koordinere eftersyn hos kunderne. Der er tale om en del store og kritiske maskiner placeret i hele verden og analyser på maskinerne tager oftest flere dage onsite. 

Service Manageren har ansvaret for at koordinere indsatsen i forhold til nedbrud.

Service Manageren har sammen med en projektleder ansvaret for at koordinere commissioning ved nye installationer og overtager ansvaret for service af maskinerne efterfølgende. 

Han/hun indgår i en vagtordning 24/7, hvor der typisk vil være nogle få opgaver at koordinere og løse.

Service Manageren har ansvaret for at videreudvikle medarbejdernes kompetencer i afdelingen, så de løbende tilpasses kravene fra kunderne. Han/hun har ansvaret for, at der er de rette ressourcer og kompetencer i afdelingen.

Der vil anslået være 20-40 rejsedage årligt i forbindelse med f. eks. planlægningsmøder med kunderne m. m.

Kandidaten

Du sidder sandsynligvis i en stilling som Service Manager eller koordinator i dag, hvor du har indsigt i effektiv håndtering af tekniske problemer, forebyggende vedligehold og audits.

Du har gerne erfaring med større kunder og komplekse anlæg.

Du er god til at planlægge og strukturere opgaverne og kan bevare overblikket over mange projekter.

Du trives med kundekontakt og kan navigere mellem kundernes ønsker og interne ressourcer og kompetencer, så kunderne oplever en professionel og godt organiseret samarbejdspartner.

Som person er du systematisk, struktureret, analytisk og resultatorienteret.

Øvrige krav:

  • Har en teknisk baggrund, som f.eks. maskinmester, elektriker, servicemontør eller anden relevant teknisk uddannelse
  • 3+ års erfaring fra lignende stilling(er) i et globalt perspektiv
  • Er forhandlingsvant
  • Har erfaring med ERP-systemer, gerne SAP
  • Er daglig bruger af Microsoft Office-pakken
  • Har erfaring med Servicemanagement systemer
  • Flydende i dansk og engelsk

Benefits
Der tilbydes en alsidig hverdag med bred kontaktflade både internt og eksternt med mange muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel organisation.

Virksomheden har gode personaleforhold, herunder nyt domicil, god kantineordning, aktiv personaleforening, fleksibilitet i forhold til arbejdstider m. m.

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail.: [email protected]

Mobil.: 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.