For spændende international virksomhed i automationsbranchen SICK A/S med god vækst, søges en kundeorienteret tekniker med godt kendskab og indsigt til generel automation, PLC’er og sensorik. Din hovedopgaver vil være at yde ”best in class” teknisk support, såvel telefonisk som ”on-site”, service, installation, programmering/konfigurering og rådgivning. For den rette kandidat er der gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Virksomheden

SICK A/S er en ekspansiv international virksomhed med stor erfaring inden for industriel automatisering og førende i verden inden for optiske løsninger, industrielle sensorer, sikkerhedsprodukter, samt datafangstløsninger (vision & laser, samt målesystemer).

Den danske organisation er i god vækst med mange spændende udviklingsprojekter i pipelinen for både mellemstore og store danske virksomheder. Det danske selskab består i dag af ca. 30 medarbejdere med hovedkontoret beliggende i Birkerød nord for København.

Til hvert af de definerede salgsdistrikter er der tilknyttet specialiserede eksterne salgsingeniører indenfor henholdsvis industrielle sensorer, sikkerhedssystemer og datafangst/målesystemer. Hver kunde har én kundeansvarlig salgsingeniør fra distriktsteamet. Dette sikrer at kunden har én indgang til virksomheden samtidig med, at eksterne specialister, teknikere og applikationsingeniører indenfor alle områder står til rådighed når dette er nødvendigt.

Organisation

SICK A/S i Danmark er en virksomhed med en vækststrategi og staben udvides løbende.

Organisationen er præget af en god dynamisk virksomhedskultur med stor fokus på kvalitet, teknologi, højt fagligt niveau med engagerede kollegaer.

Afhængig af din baggrund vil du blive tilbudt en grundig træning og oplæring i virksomhedens produkter og løsninger på virksomhedens europæiske hovedkontor samt på det danske hovedkontor i Birkerød

Stillingen

Du bliver en del af et stærkt teknisk team, hvor dit ansvar hovedsagelig bliver support til kunder og kollegaer på Sjælland, men der vil ligeledes forekomme opgaver i resten af Danmark og Skandinavien.

Du vil i tæt samarbejde med distriktteamene yde både pre- og after sales support, installation, idriftsættelse, service samt integration med PLC’er fra forskellige producenter.

Øvrige opgaver og ansvar:

 • Undervisning af kunder og kollegaer i produkter og systemer.
 • Deltagelse i produktseminarer både i Danmark og Europa med henblik på løbende opdatering af egne kompetencer.
 • Udfærdigelse af servicerapporter som dokumentation af udført arbejde.
 • Overlevere servicerapporter for udført arbejde til ”Ordre Processing” for fakturering.
 • Opdatere information og korrespondance i CRM systemet.
 • Forberedelse og opstilling af messer.

Kandidaten

Din baggrund er sikkert en el-teknisk uddannelse som eksempelvis industrielektriker, el-installatør, automatikmekaniker, automationsteknolog eller lignende med erfaring som service- og applikationsingeniør.

Du har opbygget en god teknisk indsigt og applikationserfaring, samt arbejdet med industrielle automationsløsninger hos en eksempelvis en slutbruger.

Alternativt sidder du i dag hos en producent af automationsudstyr / maskinbygger / tavlebygger / distributør og har erfaring med hands-on teknisk service, kundesupport og installation.

Du er kunde- og serviceorienteret, vedholdende uden at miste overblikket i pressede situationer og lægger vægt på struktur og planlægning.

 

Øvrige kvalifikationer

 • Positiv, motiverende og kundeorienteret indstilling og stræber altid på at opnå dine mål.
 • Ambitiøs, flittig, pligtopfyldende og god til at arbejde både selvstændigt og i teams
 • Udadvendt med en empatisk tilgang til andre mennesker
 • Troværdig, pålidelig og ansvarlig
 • Struktureret og i stand til at formidle tekniske budskaber til kunder og kollegaer
 • Engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk en fordel

Benefits

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder i professionelle og uformelle omgivelser, samt en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ole Harboesgaard Jensen på e-mailadresse oj@expuri.com.

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Harboesgaard Jensen

Headhunter og Partner

Mail oj@expuri.com

Mobil  +45 20 123 795

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.