Servicekoordinator med indsigt i CNC søges til vækstorienteret automationsvirksomhed indenfor CNC/robotløsninger

Virksomheden

Vores kunde Flextek A/S sælger og implementerer komplette CNC- og robotløsninger fra flere af verdens førende producenter til den danske metalindustri.

 

Virksomheden har specialiseret sig i løsninger, der nemt og effektivt implementeres og giver kunderne hurtige konkurrencefordele med øget effektivitet.

 

Flextek A/S sikrer sine kunder en stor driftssikkerhed med en omfattende og landsdækkende serviceafdeling som tilbyder døgnservice, servicekontrakter og support ligesom effektiv logistik sikrer dag-til-dag levering af reservedele.

 

Firmaets domicil og arbejdssted: Hedensted.

 

Se mere om virksomheden her:

 

http://flextek.dk

Organisation

Der er ca. 60 ansatte i virksomheden.

Stillingen

Servicekoordinatoren refererer til servicechefen.

Servicekoordinatoren indgår sammen med 2 servicekoordinatorer og servicechefen i planlægningen og ledelsen af afdelingen med 14 serviceteknikere. Han/hun får ansvaret for sit eget team i afdelingen.

Servicekoordinatoren får ansvaret for sine egne serviceaftaler og kunder og planlægning og koordinering af serviceopgaver.

Han/hun skal desuden stå for ekspedition og salg af reservedele, styring af materialer til serviceopgaver og bestilling samt opfølgning hos leverandører samt ansvar for salg af service- og vedligeholdelsesaftaler.

Han/hun bliver ansvarlig for reklamationsbehandling, herunder håndtering af garantisager og koordinering med leverandører.

Øvrige opgaver:

  • Daglig planlægning i tæt samarbejde med serviceteknikere
  • Sparringspartner for serviceteknikere
  • Problemløsning og sparring med kunder og leverandører
  • Håndtering af serviceordrer i IT-system

Kandidaten

Der er flere relevante tilgange til denne stilling. Du er måske uddannet industriteknikker, gerne med en videregående uddannelse, og har god erfaring med CNC maskiner. Du kan også i dag være servicetekniker indenfor CNC maskiner, men ønsker at gå i en retning af administration og ledelse. Endelig kan du sidde i tilsvarende funktion som servicekoordinator, gerne med CNC erfaring eller med god teknisk forståelse.

Du er en god organisator og arbejder struktureret og systematisk. Du kan holde mange bolde i luften og har flair for god kundeservice.

Du må gerne være ambitiøs og ønsker at være med til at videreudvikle et førende landsdækkende servicekoncept.

Du har det godt med kundekontakt og salg af service- vedligeholdelsesaftaler.

Øvrige kvalifikationer:

  • Gode engelskkundskaber

 

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.