Servicetekniker med god teknisk baggrund indenfor robotter søges til spændende automationsvirksomhed
Virksomheden
Vores kunde Flextek A/S sælger og implementerer komplette maskin- og robotløsninger fra flere af verdens førende producenter til den danske metalindustri.

Virksomheden har specialiseret sig i løsninger, der nemt og effektivt implementeres og giver kunderne hurtige konkurrencefordele med øget effektivitet.

Flextek sikrer sine kunder en stor driftssikkerhed med en omfattende og landsdækkende serviceafdeling som tilbyder døgnservice, servicekontrakter og support ligesom effektiv logistik sikrer dag-til-dag levering af reservedele.

Domicil: Hedensted.

Se mere om virksomheden her:

https://flextek.dk

Organisation
Der er ca. 60 ansatte i virksomheden.
Stillingen
Serviceteknikeren indgår i et team af kompetente teknikere i serviceafdelingen og refererer til afdelingschefen.
Serviceteknikeren er ansvarlig for service af robotter hos kunder i Jylland og Fyn. Han/hun kommer alene til at beskæftige sig med den nyeste teknologi inden for området.
Opgaver:

  • Serviceeftersyn, vedligeholdelse af robotter
  • Fejlfinding, programmering og implementering af robotløsninger, PLC’ere og robotter til CNC maskiner hos kunderne.

 
 
Kandidaten
Du sidder i en lignende stilling og har en stærk el teknisk baggrund, men du ønsker at få mere indflydelse på tingene og være med til at videreudvikle koncepterne. Du har en uddannelse som f.eks. automatiktekniker, automationsteknolog, el-installatør, elektriker eller lignende.
Du har en solid indsigt inden for styringer, og du er god til at designe og programmere løsningerne.
Du har gerne mekanisk og elektrisk erfaring med værktøjsmaskiner, robotter og andet automationsudstyr.
Du er som person struktureret og kan selvstændigt organisere din dag. Du er systematisk, præcis og stiller høje krav til kvalitet.
Du bor i Jylland eller på Fyn.

Ansøgning
Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]
Kontakt for yderligere oplysninger
Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO
Mail: [email protected]
Mobil:  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.