• Afdelings- & Teamledere
  • Sydfyn

Shipping Manager søges til globale shipping projekter inden for vindindustrien

Virksomheden

Vores kunde er en mindre shipping/transport virksomhed beliggende på Sydfyn. Den har gennem en længere årrække opbygget stor ekspertise inden for specialfragt til vindindustrien og har en række patenter på transport af flanger til vindmøller.

Den har desuden opbygget tætte relationer til nogle af verdens førende aktører i branchen. Den arbejder tæt sammen med virksomheder i Asien og leverer til USA, Europa og Tyrkiet.

Virksomheden råder over egen vognpark til specialtransport på vej i Europa.

Organisation

Virksomheden er ejer ledet og har 8 medarbejdere.

Stillingen

Shipping Manageren refererer direkte til ejeren/direktøren. Han/hun vil desuden arbejde tæt sammen med Operation Manageren, partnere i Asien, såvel som øvrige shipping/transport medarbejdere og administration i Danmark.

Shipping Manageren får stor indflydelse på udvikling af forretningsområder og koncepter inden for shipping i forbindelse med håndtering af nye produkter og løbende optimering. Han/hun skal selvstændigt opsøge nye kunder og forretning.

Det er Shipping Managerens opgave at udarbejde løsninger på kundernes forespørgsler på specialtransport fra kunder i Asien til modtagere globalt, herunder vej transport, containerhåndtering, havnelogistik og kontakt til rederier.

Det er Shipping Managerens ansvar at forhandle løsninger med kunder, rederier m.m. og udarbejde aftalegrundlag, dokumentation, faktureringsprocesser etc.

Det er desuden Shipping Managerens opgave at være operationel i den daglige gennemførelse af shipping opgaverne. Herunder løbende kontakt med producenter, rederier, kunder etc.

 

Succeskriterier

Inden for de første 12 måneder forventes Shipping Manageren at have:

  • medvirket til øget omsætning og indtjening
  • videreudviklet på koncepter /løsninger
  • Bidraget til godt samarbejde såvel internt som eksternt

 

Kandidaten

Du sidder muligvis i et større selskab inden for shipping eller i rederi, enten i projektafdeling eller i operationel funktion, men ønsker at få mere indflydelse på tingene i en mindre organisation.

Du er en internationalt orienteret person, som optimalt har været bosat i Asien og/ eller USA. Du kender kulturen i Asien og har et godt netværk at trække på.

Du trives med komplekse logistikløsninger og faglige udfordringer og forstår at tænke løsningerne igennem i detaljen.

Du er som person systematisk og struktureret, kan holde mange bolde i luften og følge alle opgaver helt til dørs. Samtidig har du gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Øvrige krav:

  • 10 års shipping erfaring
  • Flydende i engelsk, skrift og tale

 

Benefits

Der tilbydes en god gage i forhold til kravene i stillingen.

Kontakt

Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO

Mail ua@expuri.com

Mobil  31 33 82 21

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.