• Specialister
  • Odense

Solution Developer med stærk teknisk indsigt inden for Automation søges til international virksomhed i kraftig vækst.

 

Virksomheden

Virksomheden er i international målestok en mellemstor koncern, som hjælper virksomheder med udvikling af nye og avancerede, højteknologiske produktlinjer.

 

Virksomhedens ambition er at bringe kunderne i teknologisk front på deres markeder ved at tilbyde Automation fra skræddersyede produkter til serieproduktion. Den supporterer kunderne til at opnå den mest effektive og fleksible proces og korteste time to market fra udvikling fra prototype til enheder klar til masseproduktion.

 

Som en del af strategien udfordrer virksomheden sine kunders procedurer og udviklings- og produktionsmetoder. Virksomheden arbejder ud fra ”Key Technology Partnership” med deres kunder og er kundens fortrolige partner, som konstant er på forkant med markedstrends, agerer hurtigt og tager ansvar.

 

I Danmark er afdelingerne placeret i Odense og Århus. Den danske organisation er i god vækst med mange spændende udviklingsprojekter i pipelinen for både mellemstore og top 100 danske virksomheder.

 

For denne stilling er basen i Odense.

Organisation

Organisationen er præget af en ung kultur med særdeles dygtige medarbejdere, højt fagligt niveau og et udviklingsorienteret og dynamisk miljø.

Stillingen

Som Solution Developer refererer man til Country Sales Manageren for det danske selskab og indgår i et team af meget kompetente Solution Developers og Business Development Consultants.

Han/hun får ansvaret for at udarbejde løsningsmuligheder og overordnet sikre gennemførelse af projekter sammen med eksisterende kunder som typisk er mellemstore eller store maskinbyggere i Danmark. Man vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor bl. a. vision/motion og robotter.

Solution Developeren for ansvaret for at betjene eksisterende kunder i Norden. Der er tale om både store internationale virksomheder og lokale. Solution Developeren får det samlede ansvar for at videreudvikle samarbejdet med kunderne.

 

Der vil være 60-80 rejsedage årligt.

Man har ansvaret for det samlede forløb fra kontakt til kundens ledelse og udviklingsafdeling, gennemførelse af kundemøder, rådgivning og definition af løsninger, inddragelse af specialister, tilbudsgivning og kontraktindgåelse.

Efter kontraktindgåelse er Solution Developeren kommercielt ansvarlig over for kunden for levering af løsningen.

Stillingen

Du har min. 5 års erfaring med udviklingsprojekter og implementering af løsninger hos maskinbyggere. Du sidder i dag sandsynligvis som Automation Engineer, Technical Consultant, Project Manager eller Product Manager inden for Automation og har en del kundekontakt.

Alternativt sidder du i dag hos en maskinbygger og har en dyb teknisk indsigt.

Ud over den tekniske assistance ønsker du også det kommercielle ansvar for dine kunder.

Du har en hurtig indlæringskurve og kan sætte dig ind i kompliceret ny teknologi. Du nyder at rådgive kunderne og er god til kundekontakt.

Øvrige kvalifikationer

  • Godt kendskab til PLC og motion control
  • Solid teknisk baggrund og maskinteknisk forståelse
  • Erfaring med automation af maskiner og systemer
  • Kendskab til PLC og motion control teknologi
  • Engelsk på højt niveau i skrift og tale

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Daniel Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.