• Produkt- & Forretningsudvikling
 • Odense

Sourcing Manager med solid indkøbserfaring søges til stærkt vækstorienteret virksomhed inden for biogas  

Virksomheden

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en Biomasse Sourcing Manager.

Nature Energy blev etableret i 1979 under navnet Naturgas Fyn. I en årrække var virksomheden alene fokuseret på at drive naturgasnettet på Fyn og sælge den fossile naturgas til de fynske gaskunder.

De seneste år har virksomheden investeret mere end 1 milliard kr. i at udvikle, installere og anvende biogasanlæg og dermed stå for en grøn omstilling af gasnettet.

Virksomhedens nuværende aktiviteter er således etableret på bare 7 år, og virksomheden er i dag præget af engagement i videreudviklingen af virksomheden og den grønne energi.

Nature Energy råder i dag over 11 danske biogas anlæg og fortsætter med etablering af nye anlæg i Danmark såvel som i Frankrig og øvrige lande.

Se mere på: https://natureenergy.dk

Organisation

Nature Energys organisation består af følgende områder: Business Development, Construction, Design & Development, Operations og Finance, IT & QEHS.

Sourcing Manageren refererer til Head of Procurement, som er placeret under Design & Development sammen med bl.a. Engineering og R&D. Der vil være et tæt samarbejde med disse afdelinger såvel som med driftsorganisation.

Stillingen

Biomasse Sourcing Manageren får ansvaret for sin egen kategori indenfor biomasse.

Det er Sourcing Managerens ansvar løbende at have overblik over sin egen kategori og videreudvikle leverandører og relationer.

Der er tale om strategisk indkøb, da disponeringen foregår lokalt på de enkelte produktionssteder.

Opgaver:

 • Overblik og videreudvikling af Sourcing markedet for biomasser i Danmark og udland indenfor egen kategori
 • Videreudvikling af relationer i markedet
 • Sourcing- og produktstrategier for de enkelte biogasanlæg i samspil med biologisk team
 • Planlægning af biomasseindkøb og lager i forhold til behovet på de enkelte biogasanlæg og ansvarlig for forsyningssikkerhed
 • Forhandling og indgåelse af langsigtede kontrakter
 • Udarbejdelse, konsolidering og kommunikation af biomasse budgetter
 • Løbende tiltag for økonomisk optimering

Succeskriterier

Inden for de første 12 måneder forventes Sourcing Manageren at have:

 • medvirket til et godt samarbejde i indkøbsfunktionen
 • videreudviklet gode relationer til den øvrige organisation
 • deltaget i effektiviseringer af forretningsgange
 • og frem for alt forbedret egen kategori mht. økonomi, kvalitet og forsyningssikkerhed

Kandidaten

Du har erfaring fra en indkøbsfunktion som f. eks. strategisk indkøber, Category Manager eller lignende. Du har også gerne erfaring inden for affalds- og biomassebranchen (foderstofbranchen, fødevareindustrien, biomassehandelsselskaber etc.) men ellers oplæres du i kategorien.

Du skal have øje for et godt købmandskab med en kommerciel tilgang til opgaverne. Du har flair for netværksopbygning og er en dygtig kommunikator.

Du er analytisk og kan gennemføre og kommunikere markedsanalyser til interne beslutningstagere.

Du tænker helhedsorienteret også på tværs af organisationen og er god til at skabe relationer og et godt samarbejde. Samtidig trives du i et resultatorienteret og ambitiøst miljø, hvor der hver dag arbejdes for at optimere forretningen.

Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund indenfor bioenergi eller lignende, kombineret med kommerciel erhvervserfaring eller en kommerciel uddannelse.

Øvrige krav:

 • International erfaring – du taler og skriver engelsk

Bopæl i køreafstand til Odense.

Fremtidsperspektiver

Da virksomheden har store vækstplaner, vil der være gode muligheder for personlig og faglig udvikling, såvel som karrieremuligheder.

Kontakt

Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected] / Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.