En af vore kunder i automationsbranchen fortsætter den positive trend indenfor udvikling, produktion og salg af avancerede, fuldt integrerede systemer indenfor industrielle vaskerier worldwide. Som et led af denne positive vækst søges en dygtig og erfaren Technology Specialist PD til udviklingsafdelingen.

Du bliver, med din store faglighed, ekspertise og høje engagement, et aktivt medlem af udviklingsafdelingen som pt. består af ca. 20 dedikerede og engagerede medarbejdere.

Virksomheden

Virksomheden er en ekspansiv virksomhed og markedsleder med fuld værdikæde; med udvikling, produktion og salg af avancerede, fuldt integrerede systemer indenfor industrielle vaskerier worldwide med kontorer i 24 lande, samt et stort distributionsnetværk. Virksomheden er del af en større koncern der omsætter for 2,5 milliard kroner og beliggende i det østlige Danmark.

Automationsplatformen er baseret på B&R PLC samt IPC’er, samt supplerende input / output udstyr fra andre leverandører.

Organisationen

Virksomheden beskæftiger i dag over 1800 medarbejdere globalt, hvoraf ca. 600 er i Danmark, med en samlet omsætning på mere end 2,5 milliarder kroner.

I Danmark står man for at udvikle, producere og sælge automatiske ilæggere, strygeruller og foldere til automatiske industrielle vaskerier med en omsætning på mere end 700 millioner kroner.

Udviklingsafdelingen beskæftiger ca. 20 personer, hvor der er stor fokus på nyeste technologi, innovation og standardisering.

Stillingen

Du refererer direkte til virksomhedens udviklingschef, hvor du vil få ansvaret for at JENSEN Denmark til en hver tid er teknologisk førende når der udvikles nye produkter / applikationer, samt opgradering af eksisterende worldwide.

Med din brede viden, både indenfor mekaniskkonstruktion og elektriske løsninger, er du i stand til at monitorere og analysere nye markedstrends og dermed tilsikre at JENSEN Denmark altid er up to date.

Af andre opgaver kan nævnes:

 • Implementering og koordinering af nyeste teknologi sammen med relevante kollegaer i udviklingsafdelingen, indkøb. samt produktion.
 • Udforske nye forbedringsmuligheder i både produkter og processer.
 • Ansvarlig for udførlige testrapporter og dokumentation, videns- og kompetencedeling på tværs af relevante afdelinger og sites.
 • Support til kolleger i udviklingsafdelingen, projekt management teams, service teams, Help Desk og andre.

Faglige kvalifikationer

 • Ingeniør, automationsteknolog, elektriker eller lignende med > 5 års erfaring med automationsløsninger med speciale indenfor motorer, gear, elektriske samt pneumatiske komponenter.
 • Mekanisk konstruktion- samt programmeringserfaring og gerne B&R Automation eller erfaring med programmering i “Structured text” og “C”.
 • Kendskab til programmering af andre I/O’s som Servo etc.

Personlige kvalifikationer

 • Målrettet, systematisk og struktureret med evnen til at arbejde selvstændigt og i teams.
 • God kommunikator i både skrift og tale. Som et minimum både på dansk og engelsk.
 • Resultatorienteret med stort overblik og forretningsforståelse.
 • God til at samarbejde både internt og eksternt.
 • Lyst og erfaring til at rejse mellem 20 til 30 dage om året.

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ole Harboesgaard Jensen på mailadressen

[email protected]

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Harboesgaard Jensen

Headhunter og Partner

Mail [email protected]

Mobil  20 123 795

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.