Til markedsledende Bossard søges en teknisk indkøber, der med teknisk indsigt og godt købmandskab vil bidrage til at sikre kunderne de mest konkurrencedygtige befæstelses-løsninger.

Virksomhed

Bossard er blandt markedslederne inden for befæstelsesteknologi globalt, og består af et globalt netværk af virksomheder med mere end 2.100 ansatte fordelt på over 75 kontorer i hele verden og nøje udvalgte partnere i alle regioner i verden.

Virksomhedens stræben efter ekspertise og innovation har medført en stigende vækst og succes på markedet i mere end 185 år.

Bossards kernekompetencer er:

  • Befæstelsesselementer – den komplette serie af befæstelsesprodukter, såsom møtrikker, bolte, træskruer, skiver, stifter, dreje- og stansedele m.m.
  • Engineering og rådgivning til at optimere dit produkt og tilhørende produktions- og monteringsproces
  • Kundelogistikløsninger så du slipper for administration af C-Parts

Bossard Danmark er en velfungerende arbejdsplads med knap 100 medarbejdere kolleger – med en uformel omgangstone.

Organisation

Du kommer til at referere til Bossard Danmarks indkøbschef, og får 5 dygtige indkøbskolleger.

Stillingen

Som teknisk indkøber hos Bossard Danmark samarbejder du med kolleger i Salg og Engineering om at nå frem til den bedst tænkelige løsning til den enkelte kundesag.

Kundesagen kommer til dig fra Salg via Enginering, som sikrer at den valgte løsning er teknisk valid. Herefter er det op til dig at lave beskrivelse af løsningen på engelsk med relevante specifikationer som vægt og toldtarif nummer.

På basis af den tekniske beskrivelse af løsningen forespørger du hos et antal leverandører, og modtager deres tilbud/forslag til løsning.  Du gennemgår leverandørernes forslag til løsning op mod den oprindelige specifikation og registrerer leverandørernes afvigelser, så Salg kan afklare afvigelserne med kunden.

I den afklarende dialog sørger du for kontakten til leverandørerne, og bidrager til at sikre den bedste løsning. Når den rette løsning er fundet, og leverandøren valgt – sørger du for at placere ordren, modtage og kontrollere ordrebekræftelsen, løbende følge op på levering m.m.

Udover ovenstående opgaver deltager du i mere klassiske indkøbsopgaver af standard varer, og du bidrager med leverandørkontakten i reklamationssager.

Kandidaten

Du har flere års erfaring indenfor teknisk indkøb af specifikations-produkter, hvor du har opbygget en god teknisk forståelse og tegningsforståelse.

De væsentligste kompetencer for at få succes i jobbet er teknisk flair, struktur (styr på indkøbsprocessen) og forhandling (evnen til at lave den gode handel). Det vil være et plus hvis du bringer erfaring med sourcing fra Europa/Asien og erfaring med indkøb af stål og rustfast stål produkter.

Som person besidder du evnen til at få tingene til at ske – du er resultatorienteret, ansvarsfuld og arbejdsom; og god til at fange ”hvad der kan falde mellem to stole”.

Du kan formulere dig flydende på dansk, behersker engelsk på forhandlingsniveau, og har måske endda et vist kendskab til tysk.

Endelig er du en positiv og udadvendt person, som har lyst til at udvikle sig i en ambitiøs international virksomhed.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer i Hvidovre.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bærbar PC og bredbåndsforbindelse i hjemmet.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.