Hvis du er typen med masser af drive, som hellere vil handle end snakke, og vil have frihed til at bestemme selv. Og du samtidig er så forelsket i Microsoft Unified Communications, at du drømmer om det om natten, så er du landet det helt rigtige sted.

ElevateIT sidder nemlig ikke med hænderne i skødet. De bruger dem til at få ting til at ske. Og det forventer de også af dig. Derfor får du frihed, ansvar og plads til at gøre tingene på din måde, samtidig med at de giver dig al den opbakning, du har brug for. Det mener de, er den bedste vej til at skabe resultater for kunderne og et godt arbejdsliv for dig.

Specialist med ansvar for hele processen
Du bliver specialisten, som hjælper deres kunder til bedre kommunikationsløsninger, særligt ”omstillingsløsninger” til Microsoft Teams og Skype for Business. Du bliver omdrejningspunkt for hele processen og kommer til at lede implementeringen fra tidlig behovsafklaring over workshop og design til implementering og teknisk leverancekoordinering.

Salg er ikke det primære i jobbet, men en mindre del af det. Du skal således IKKE gå rundt og banke på hermetisk lukkede kundedøre, men blot bidrage med din specialistviden, når der pitches på nye kunder. Derudover skal du naturligvis være i løbende dialog med dine leverandører, fx Microsoft og Workstreampeople (Anywhere365-produktet), så du holder dig selv skarp og dem til ilden.

Du skal have erfaring, også menneskelig
Det allervigtigste for os er, at du brænder for Microsoft Unified Communications, at du er dygtig til omstillingsløsninger, og at du har 5-10 års erfaring som konsulent inden for Microsoft-verdenen. Som en del af din erfaring forventes, at du har lært at beherske struktureret analyse, design og implementering, så du kan føre dine projekter sikkert i mål.

Du er teknisk nysgerrig og altid klar på at lære nyt. Da du styrer meget af din hverdag på egen hånd, er det vigtigt, du er ansvarsbevidst og selvkørende, ligesom du skal have masser af drive og være god til at snakke med kunder. Mange af dem er internationale, så it (almost) goes without saying, at du er på hjemmebane i mundtligt og skriftligt engelsk.

ElevateIT, et veletableret konsulenthus
ElevateIT er etableret i 2017 af to erfarne IT-folk med næsten to årtier i IT-branchen bag sig. I dag er virksomheden et veletableret IT-konsulenthus med 7 erfarne konsulenter, der ikke blot kender Microsoft-teknologierne til bunds, men også ved, hvordan de skal omsætte kundernes forretningsbehov til resultatskabende IT-løsninger.

Vil du have plads til at vise dit potentiale?
Så send dit cv og et par ord om dig selv til Klavs Jarl Jørgensen, partner & headhunter, expuri, på [email protected]. Eller ring til Klavs på 30 24 95 75.

 

———–

 

Arbejdssted
Dit arbejdssted vil som hovedregel være hos ElevateIT’s kunder i Storkøbenhavn, ligesom du vil kunne planlægge hjemmearbejdsdage, hvor det giver mening. Du skal ikke forvente den store rejseaktivitet.

Tiltrædelse
Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår
Fuldtidsstilling. Du tilbydes en attraktiv lønpakke. PC, bredbånd og mobiltelefon stilles til rådighed.

Kontakt
Klavs Jarl Jørgensen
Partner & headhunter
Mail: [email protected]
Mobil: 30 24 95 75

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.