Expuri

Passion for talent

Headhunting København

Er jeres virksomhed på jagt efter dygtige kandidater, som besidder de rette kompetencer, I leder efter? Så kan vi hos Expuri hjælpe netop jer!

Expuri er et erfaren dansk headhunting- og rekrutteringsbureau, som fokuserer på at skabe størst mulig værdi for vores kunder såvel som vores kandidater.

Igennem de sidste mange år har vi arbejdet professionelt med headhunting København, og vi er i kraft af et stort og omfattende netværk bestående af kompetente og dygtige kandidater både i Europa samt Asien i stand til at hjælpe jeres virksomhed med at finde frem til netop de kandidater, som er de mest relevante for netop jer.

Stor erfaring indenfor rekruttering af medarbejdere

Med mange års erfaring indenfor headhunting København er vi det helt rigtig kort at have på hånden, når I som virksomhed står og skal have ansat jeres nye medarbejder.

Vi har igennem de sidste mange år opbygget et stort og stærkt netværk på global plan, hvilket gør det muligt for os at lave det helt rigtige match mellem jer som virksomhed samt den pågældende kandidat.

Professionel headhunting København indenfor mange brancher

I forbindelse med at I som virksomhed skal rekruttere nye og dygtige folk til jeres team, er det i høj grad vigtigt at komme i dialog med de helt rigtige kandidater til den pågældende stilling.

Indenfor headhunting København kan vi hjælpe dig med at finde de rette kandidater indenfor mange forskellige brancher – eksempelvis:

  • IT

  • Ledelse

  • Kommunikation

  • Salg

  • Indretning

  • Design

  • Finans

Kandidater

Ring i dag for yderligere information

Såfremt jeres virksomhed ønsker professionel hjælp til rekruttering af nye kandidater, kan vi hos Expuri give jeres virksomhed en hjælpende hånd med opgaven. Med mange års erfaring og ikke mindst et stort og omfattende netværk, er vi det helt rigtige kort at have på hånden.

 

Kontakt os i dag på telefon 70 70 20 49 og lad os tage en helt uforpligtende dialog om hvordan vi som rekrutteringsbureau kan hjælpe jer med headhunting København.