Selection

Professionel assistance til valget af den rette

Den professionelle vej til den bedste ansøger

De fleste ledere har prøvet at rekruttere medarbejdere, og mange har også prøvet at lave fejlansættelser.

Mennesker er forskellige, den daglige arbejdsdag er fjernt væk fra et jobinterview på 1 time, ledere har ikke rekruttering som deres kernekompetence, kandidater får ikke spurgt nok ind til tingene osv. Der kan være mange årsager til forkerte beslutninger.

Kom sikkert igennem et rekrutteringsforløb med vores assistance. Vi tilpasser behovet med styring fra start til slut, som assessment center eller måske kun som deltager med “second opinion” på møderne.

Med Selection får du professionel assistance til at sikre den bedste kandidat blandt ansøgerne.

At vælge den rette

De fleste ledere har prøvet at fejlansætte.

Analyser viser en omkostning ved fejlrekruttering på ca. 600.000 kr. ved ansættelse af den forkerte specialist – et beløb som kan være væsentlig højere ved fejlrekruttering af ledere.

Først koster det manglende performance, derefter koster det ledelseskræfter med at støtte og hjælpe, afskedigelsen koster, en ny rekruttering koster og endelig koster den manglende performance igen indtil den nye leder eller specialist er fuldt inde i tingene.

Der er god forretning i at kvalitetssikre i størst muligt omfang, så du vælger den rette.

Med Selection sikrer vi dig en professionel assistance i udvælgelsen af ansøgerne.

Den effektive måde ved stort ansøgerfelt

Med Selection finder vi kandidaten blandt indkomne ansøgninger – altså uden aktiv, opsøgende headhunting. Vi aftaler annoncering individuelt fra sag til sag og kvalitetsikrer derefter med tests m.m. for at sikre udvælgelsen af den bedste kandidat blandt ansøgerne.

Selection-processen kan sammensættes efter følgende:

• Organisationsanalyse
• 360 graders personprofilanalyser
• Chef/medarbejderanalyse
• Søgeprofil
• Annoncering
• Selection
• Kontrakt
• Onboarding

Ring eller skriv til os for et uforpligtende møde om mulighederne ved stort ansøgerfelt

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder?

Skræddersyet rekruttering

 

Vi tilpasser alle vore opgaver specielt til din virksomhed efter de kompetencer og ressourcer, der er til rådighed. Vores værdikæde består af delprocesserne, organisationsanalyse, søgeprofil, search, selection, kontrakt, onboarding, organisations- og lederudvikling og lederskifte.

For hver enkelt delproces skruer vi op og ned for vor assistance efter behov. Sådan sikrer vi den bedste løsning til lavest mulig omkostning.