Ledelsesevaluering

Tag pulsen på din ledelse med et Outside in View

Har du sat ledelsesevalueringen i system?

 

En toptrimmet ledelse er i dag en forudsætning for virksomhederne. Der er ikke plads til samarbejdsproblemer og uklare strategiske retninger, men krav om konstant toppræstation for alle ledere i en organisation.

Hastigheden i forandringerne kræver løbende sammenhold, tillid, åbenhed, innovation, præstationslyst og udvikling i ledelserne.

Med et Outside In view kan vi som ekstern partner tilføre en anden dimension ved at tage pulsen på din ledelse i relation til andre ledelser.

Gratis plan for ledelsesevaluering

Få sat ledelsesevalueringen i system, så du sikrer en ledelse, som løbende arbejder med selvudvikling, innovation og bedre samarbejde.

Book et møde med os, så laver vi efterfølgende en plan for ledelsesevaluering i din ledergruppe.

Hurtigt, effektivt og uforpligtende.

Ledelsesevaluering fører til ledelsesudvikling

 

Målet med en årlig evaluering af ledergruppen er at skabe en sammentømret enhed, der åbent og ærligt støtter hinanden i en og samme retning mod de strategiske mål.

Eventuelle uoverensstemmelser bliver synlige og vores specialist kommer med sin personlige evaluering af ledergruppen.

Ledelsesevaluering kan sammensættes efter følgende elementer:

• Indsigt i strategi
• Interviews med ledergruppe
• Assessment af ledergruppe
• 360 graders analyse
• Workshop
• Personlige udviklingsplaner

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder?

Skræddersyet rekruttering

 

Vi tilpasser alle vore opgaver specielt til din virksomhed efter de kompetencer og ressourcer, der er til rådighed. Vores værdikæde består af delprocesserne, organisationsanalyse, søgeprofil, search, selection, kontrakt, onboarding, organisations- og lederudvikling og lederskifte.

For hver enkelt delproces skruer vi op og ned for vor assistance efter behov. Sådan sikrer vi den bedste løsning til lavest mulig omkostning.