Om os

Vi tilstræber langsigtet partnerskab,

bruger tid på at forstå din virksomhed

og tilpasser os dine behov.

expuri er grundlagt af nogle af branchens mest erfarne headhuntere. Martin Ingwersen og Ulrik Bo Andersen har begge selv udført i hundredevis af headhunting-operationer i Europa og Asien og har tidligere begge været direktører i en international headhuntervirksomhed.

De har stået for uddannelse af mange headhuntere i Danmark, såvel som i Europa og Asien og har været ansvarlige for udvikling af Search-metoder, headhunting-processer, kvalitetssystemer m.m.

Claus Tolstrup Nielsen er bestyrelsesformand. Han er ligeledes en meget erfaren headhunter og leder i headhunterbranchen. Han har i en årrække været partner og direktør i en international headhuntervirksomhed.

Headhunting er et håndværk med mange menneskelige nuancer, som kræver erfaring. Vi arbejder i et felt, hvor tingene bare ikke må gå galt. Et forkert direktør- eller lederskifte kan få store konsekvenser, ligesom det perfekte match kan give betydelig fremdrift.

Den megen erfaring sammen med effektive og gennemprøvede Search-processer, organisationsanalyser, onboarding support, 360-graders-evalueringer m.m. gør expuri til din sikre partner.

Passion for talent

At finde de bedste er vores passion. Ikke alle kender deres talent. Det skal findes.

Ikke alle miljøer og rammer giver talentet udfoldelses-muligheder. De skal findes.

At facilitere flest mulige talenter placeret i bedst mulige udfoldelsesmiljøer i virksomheder er vores mål.

Fordi disse match ubetinget er den største drivkraft for at udvikle virksomheder og mennesker.