Expuri

Passion for talent

Headhunting Århus

Såfremt jeres virksomhed ønsker at få professionel hjælp til headhunting Århus, vil der være rig mulighed for, at vi hos Expuri kan hjælpe jer med at rekruttere de helt rigtige medarbejdere, som bærer netop de kvalifikationer, som jeres virksomhed ønsker, at den kommende medarbejdere skal have.

Med mange års erfaring samt et stort og omfattende globalt netværk af dygtige kandidater, kan vi hjælpe jer med at finde frem til de helt rigtige kandidater.

 

Headhunting Århus i et hav af brancher

Hos Expuri har vi igennem tiden arbejdet med headhunting indenfor et hav af brancher. Vi har kort og godt hjulpet virksomheder i mange forskellige typer af brancher med at finde frem til de helt rigtige kandidater, således virksomhederne får det størst mulige udbytte ud af deres ansættelse af en ny og kompetent medarbejder.

Det vil hos Expuri være muligt for dig at få hjælp til headhunting af kandidater indenfor mange forskellige typer af brancher – eksempelvis:

  • Salg og markedsføring

  • Design

  • IT

  • Ledelse

  • Indretning

Kandidater

Kort og godt vil der være rig mulighed for, at vi kan hjælpe dig med headhunting uanset hvilken branche, du til daglig arbejder i.

 

Stor erfaring i rekruttering

I løbet af de sidste mange år har vi hos Expuri arbejdet med headhunting Århus, hvor vi har fundet dygtige og kompetente kandidater, som er blevet ansat i vores kunders virksomheder.

Expuri har på baggrund af mange års erfaring samt et omfattende internationalt netværk de rette kompetencer til at finde de helt rigtige folk, som passer til netop den stilling, som jeres virksomheder gerne vil have besat.

Kontakt os i dag og hør mere

Headhunting Århus har vi hos Expuri hjulpet en lang række danske virksomheder med, og vi er naturligvis også klar til at hjælpe netop jeres virksomhed med at finde den helt rigtige nye medarbejder.

Såfremt du gerne vil have mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe jer til at finde frem til den rette medarbejder, er du mere end velkommen til at ringe os op og få en uforpligtende dialog om mulighederne på tlf. 70 70 20 49.