Expuri

Passion for talent

Headhunting Odense

Udvælgelse af de helt rigtige kandidater til stillinger i virksomheder er uden tvivl rigtig vigtigt. I den forbindelse vælger mange danske virksomheder at gå i dialog med Expuri med henblik på at få professionel hjælp til headhunting Odense.

 

Omfattende globalt netværk af kandidater

Vi kan hos Expuri hjælpe dig med at finde frem til den rette kandidat gennem brug af vores store og globale netværk af dygtige og kvalificerede kandidater indenfor et væld af brancher.

Vi kan blandt andet hjælpe til med at finde dygtige og kvalificerede kandidater med de rette kompetencer indenfor fagområder som eksempelvis:

  • Salg og kommunikation

  • Indretning og design

  • Ingeniør og teknik

  • IT

  • Ledelse

  • Finans

Kandidater

Expuri er kort og godt i stand til at hjælpe med headhunting Odense og finde kandidater indenfor en lang række forskellige områder.

 

Mange års erfaring i medarbejderrekruttering

Expuri er en virksomhed, som besidder mange års erfaring indenfor headhunting Odense, Århus og København. Vi har igennem tiden hjulpet virksomheder i mange forskellige brancher med at finde frem til de helt rette kandidater, og vi står naturligvis også klar til at hjælpe netop jer med headhunting Odense, således jeres virksomheds stilling kan blive besat af en dygtig og kompetent medarbejder med de helt rette kvalifikationer.

 

Skal vi hjælpe dig med headhunting Odense?

Er du interesseret i at få hjælp til headhunting Odense, er vi klar til at give dig en hjælpende hånd med at rekruttere den helt rette medarbejder til jeres virksomhed.

 

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rekruttering af den helt rette kandidat, er du velkommen til at ringe os op på tlf. 70 70 20 49 for yderligere information.