• Økonomi, HR & Administration
 • Fyn

Business Controller med sans for struktur søges til opbygning og eksekvering af controlling funktion i solid familieejet virksomhed indenfor teknisk isolering og energirenovering.

Virksomheden

Persolit Entreprenørfirma A/S, med hovedkontor i Munkebo og afdelinger 8 steder i Danmark, er en entreprenør- og byggevirksomhed, der leverer energieffektive byggeløsninger til forskellige brancher – både inden for den private og offentlige sektor.

Virksomheden er den primære del af den familieejede koncern, der har eksisteret i mere end 80 år, og er kendt for at udføre krævende, kundespecifikke projekter i høj kvalitet typisk med teknisk isolering som omdrejningspunkt.

Der er ca. 500 medarbejdere ansat i koncernen.

Du kan læse mere om Persolit på www.persolit.dk.

Organisation

Business Controlleren refererer til økonomichefen på hovedkontoret i Munkebo og kommer til at indgå i administrationen med yderligere 6 medarbejdere.   

Virksomhedens afdelinger er placeret i hele landet og produktion og lager er centralt placeret på hovedkontoret i Munkebo. Der er et datterselskab i Litauen.

Virksomheden er primært organiseret inden for teknisk isolering i segmenterne Marine, HVAC og Industri, samt en facadeafdeling. Derudover er der væsentlige aktiviteter i tekniske stilladser samt stålkonstruktioner via koncernforbundne selskaber.

Stillingen

Business Controller stillingen er nyoprettet, og bliver et centralt omdrejningspunkt i at understøtte driften og projektlederne i hverdagen. Det er derfor Business Controllerens primære opgave til en start at sammensætte og implementere nye tiltag og arbejdsgange, som flytter fokus til fremtiden mere end fortiden.

Virksomheden står overfor en større digitalisering og effektivisering af forretningsprocesser med implementering af stor opdatering, eller nyt ERP, PowerBI’s, etc. og Business Controlleren får en central rolle i denne transformation.

Den første fase i jobbet består således i at opbygge rapportering, controlling etc. i optimal digital form for derefter at understøtte virksomhedens drift i tæt samarbejde med afdelingschefer og den øvrige organisation.

Der vil således være god mulighed for at sætte sit eget præg på opgaver og processer med meget varierende arbejde.

Virksomheden er projektbaseret, og en væsentlig del af jobbet består i at understøtte projektøkonomisk styring, som primært foretages af projektledere.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder:

 • Deltage i ERP implementering samt i øvrige digitaliseringsprojekter
 • Designe forretningsprocesser indenfor regnskab, controlling og BI
 • Sikre datagrundlag og rapportering inden for ESG
 • Gennemføre interne kontroller og afstemninger
 • Udarbejde guidelines og løbende optimering af processer og rapporteringer
 • Ad-hoc opgaver, fx forretnings- og lønsomhedsanalyser
 • Deltage i budgetprocesser

Kandidaten

Med en uddannelse som HD (R), cand. merc. aud. eller lignende har du en solid indsigt i økonomi. Du sidder sandsynligvis som revisor eller i tilsvarende position i dag.

Du trives i et miljø med mange berøringsflader og er en god teamplayer med gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Du har et forretningsmæssigt mindset og forstår at arbejde tæt sammen med ledelsen omkring beslutningsgrundlag m.m.

Som person er du struktureret, analytisk og systematisk og kan arbejde selvstændigt og proaktivt med opgaverne. 

Du har stor interesse for automatisering af processer, og forbedringstiltag er naturligt for dig at have med i alle opgaver.

Øvrige kvalifikationer:

 • Forståelse for interne kontrolprocesser og forretningsprocesser
 • Erfaring med ERP
 • Erfaring med PowerBI`s
 • Særdeles skarp Excel bruger
 • Generel god IT-forståelse og erfaren brug af den øvrige MS Office pakke

Benefits

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med varierede arbejdsopgaver og mange nye tiltag, hvor du vil opleve masser af mulighed for faglig og personlig udvikling. 

CV og motivation for stillingen sendes til

Researcher Maja Vind – [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Vind-Andersen – [email protected]

Headhunter og CEO

Mobil +45 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.