• Økonomi, HR & Administration
 • Aarhus, Brabrand
 • Denne stilling er blevet besat

 

Til vores kontor i Brabrand ved Aarhus søger vi en erfaren og ambitiøs Chef for Facility Management, der skal stå for driften og udvikling af området.

Virksomheden

ELCON er en virksomhed der med udgangspunkt i et bredt kompetencegrundlag udfører alle former for stærk- og svagstrømsinstallationer for offentlige og private virksomheder. ELCON har gennem en målrettet strategi opnået en position blandt de mest innovative og værdiskabende samarbejdspartnere inden for grønne el-tekniske installations- og serviceopgaver i Danmark.

Om jobbet

Som Chef for Facility Management medvirker du til driften og udviklingen af flådestyring og bygningsmassen ifølge ELCONs overordnede strategi omkring bæredygtighed. Ligeledes optimerer du løbende området og sørger for det optimale drift-setup samt udvikler og motiverer områdets medarbejdere.

Du får base på vores kontor i Brabrand ved Aarhus og refererer til Økonomichefen.

Der vil være begrænset rejseaktivitet.

Opgaver

 • Løbende overblik over og tilpasning af bilflåden på 800 køretøjer. Herunder sikre en 100% eldrevet bilflåde i 2027
 • Løbende drift og udvikling af bygningsmassen med hovedfokus på hovedkontoret i Brabrand og sikre bæredygtig bygningsmasse, der bidrager til at ELCON er 100% CO2 neutral i 2030
 • Ansvarlig for driften af hovedkontoret i Brabrand inkl. reception, kantine, rengøring og lager
 • Ledelse og udvikling af områdets personale på fem motiverede og engagerede medarbejdere (flådestyring, indirekte indkøb, reception og lager) samt fagligt ansvar for fire-fem eksterne medarbejdere (kantine eksterne, rengøring eksterne og serviceassistent ekstern)
 • Ansvarlig for administration af værktøj og arbejdstøj for 900 udførende folk
 • Samarbejde med eksterne interessenter (leverandører, myndigheder, ejere)
 • Samarbejde med interne interessenter (ledelseslag og stabsfunktioner)

Hvem er du

 • Det er vigtigt, at du har ledelseserfaring fra en lignende stilling og har passion for at lede medarbejdere bestående af forskellige fagligheder, kompetencer og erfaring
 • Du sikrer gennem coaching og motivation, at dine medarbejdere leverer et højt serviceniveau
 • Du mestrer tydelighed i din kommunikation og ledelse og arbejder professionelt og ansvarligt samtidigt med, at du er nærværende og bidrager med godt humør og positiv energi
 • Du kan li’ at holde mange bolde i luften og trives i både driftsopgaver samt med ansvar for både større og mindre projekter. Du formår at skabe et godt samarbejde med andre afdelinger i huset og eksterne samarbejdspartnere
 • Gode planlægnings- kommunikations- og forhandlingsevner på dansk i skrift og tale
 • Har analytiske færdigheder og kan byde ind på primær det operationelle og taktiske, men også til dels det strategiske plan
 • Har min. 10 års relevant erfaring inden for Facility Management, ledelse, flådestyring, indkøb og administration

Relevant, bevist erfaring og færdigheder er vigtigere end en specifik type uddannelse.

Derudover er du som person ansvarsfuld, forandringsparat, vedholdende og indstillet på at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

For at få succes i jobbet er det ligeledes vigtigt, at du kan agere i krydsfeltet mellem driften og ledelsen, overholder deadlines og har et godt blik for at kunne identificere risici og muligheder.

 

Vi tilbyder dig

At blive en del af en ambitiøs og visionært tænkende virksomhed, der har fokus på at levere grønne el-løsninger til vores kunder. Vi tilbyder et job, hvor du er tæt på beslutningerne i virksomheden og samtidig har mulighed for faglig sparring og udvikling sammen med det øvrige team.

Vi tilbyder et job i en dynamisk og velkonsolideret organisation, hvor godt arbejdsmiljø og personlig samt faglig udvikling står højt på prioriteringslisten. Vi lægger stor vægt på en ordentlig Work/Life Balance.

Derudover får du løn efter kvalifikationer, god pensionsordning, sundhedsforsikring og diverse personalegoder.

Din opstart vil bl.a. bestå af en grundig introduktion til jobbet så du har de bedste forudsætninger for at lykkes.

 

Kontakt

Fremsend venligst relevant CV hurtigst muligt til:

 

Henrik Lautrup
Headhunter & Partner

Mobil: 26 48 12 65
E-mail: [email protected]

Se mere på: www.expuri.com

Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

#LI-DNI