• Produktion & Teknik
  • Fyn

Til mindre virksomhed inden for bæredygtig genanvendelse søges Construction Architect til projektering af avancerede affaldssystemer i Revit til større byggerier

 

Virksomheden

Vores kunde, Aerbin, er en mindre virksomhed, etableret i 2005. Den fremstiller avancerede affaldssystemer til boligselskaber, offentlige anlæg, større byggeentrepriser etc. og har opnået en førende position på det danske marked.

Virksomheden udvikler og fremstiler systemer indenfor miljøstationer, underjordiskeanlæg, specialløsninger indenfor skraldesug m.m.  

Virksomheden har løbende større projekter i gang og indgår som integreret del i projekteringen af det samlede byggeri og anlægsarbejde på større entrepriser i hele landet.

Der er et stort potentiale internationalt for affaldssystemerne, som Aerbin nu har fået hul på, hvorfor man ønsker at udvide staben med endnu en Construction Architect.  

Læs mere om virksomheden her:

https://aerbin.dk/da/

 

Organisation

Construction Architect designer refererer til projekteringschefen, som er medejer af virksomheden sammen med den adm. direktør. Der er desuden to medarbejdere i projekteringsafdelingen samt en regnskabschef, en servicechef og nogle eksterne installations-medarbejdere.

 

Stillingen

Efter en oplæring i virksomhedens affaldssystemer m. m. vil man selvstændigt forestå projekteringen af en række projekter med bred kontaktflade til bygherre, arkitekter, ingeniører, byggeentreprenører m. m.

Opgaver:

Kalkulere løsninger
Udarbejde beskrivelser og tegninger i Revit
Udarbejde tilbud sammen med ledelsen
Fastlægge og følge op på projekteringsforløb med tidsplaner m.m.  
Projektering og koordinering af rørsystemer i jord
Projektering af installationer i bygninger

 

Kandidaten

Du har erfaring med projektering indenfor bygge & anlæg, og du er sandsynligvis uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker eller teknisk designer indenfor bygge- og anlægslinjen.

Du er i dag måske alene beskæftiget med at tegne, men ønsker en mere varieret arbejdsdag med koordinering af projekteringerne samt direkte kundekontakt.

Det er et krav, at du har et godt kendskab til Revit og projektering.

Du trives i en mindre organisation med hurtige kommandoveje, hvor du kan få medindflydelse på tingene og du er villig til at aflaste eller afløse kolleger efter behov.  

Beskrivende ord på din person kunne være: Selvstændig, analytisk, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, team orienteret, ansvarlig.

 

Benefits

Der tilbydes en enestående mulighed for at videreudvikle sine projekteringskompetencer indenfor bæredygtig genanvendelse og få meget medindflydelse og med støtte fra nogle erfarne kolleger i et tæt og familiært miljø, hvor alle hjælper hinanden.

Ansøgning bedes sendt til

Maja Vind

Researcher

Mail: mvi@expuri.com

 

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail: [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.