• Produktion & Teknik
  • Fyn

Til mindre virksomhed inden for bæredygtig genanvendelse søges Design Engineer til konstruktion af avancerede affaldssystemer.

Virksomheden

Vores kunde, Aerbin, er en mindre virksomhed, etableret i 2005. Den fremstiller avancerede affaldssystemer til boligselskaber, offentlige anlæg, større byggeentrepriser etc. og har opnået en førende position på det danske marked.

Virksomheden udvikler og fremstiler systemer indenfor miljøstationer, underjordiskeanlæg, specialløsninger indenfor skraldesug m.m.  

Virksomheden har løbende større projekter i gang og indgår som integreret del i projekteringen af det samlede byggeri og anlægsarbejde på større entrepriser i hele landet.

Der er et stort potentiale internationalt for affaldssystemerne, som Aerbin nu har fået hul på, hvorfor man ønsker at udvide staben med en Design Engineer.

Virksomheden har base i Odense.

Læs mere om virksomheden her:

https://aerbin.dk/da/

Organisation

Design Engineeren refererer til virksomhedens tekniske chef, som er medejer af virksomheden sammen med den adm. direktør. Der er desuden to medarbejdere i projekteringsafdelingen samt en regnskabschef, en servicechef og nogle eksterne installations-medarbejdere.

Man vil arbejde tæt sammen med den tekniske chef, der har selv været arkitekten bag de avancerede affaldssystemer.

Stillingen

Efter en oplæring i virksomhedens affaldssystemer m. m. vil man selvstændigt forestå konstruktion af en række projekter.

Projekterne kommer ind dels fra kundeordrer på komplette anlæg med krav om tilpasning eller videreudvikling af affaldssystemerne, dels som forbedringsprojekter på eksisterende produkter eller fra helt nye produktudviklingsforløb.

Ud over samarbejdet med den tekniske chef, vil der være et tæt samarbejde internt med projekteringsafdelingen, kunder samt produktion/værksted, som også er placeret i Odense.

Opgaver:

Design og konstruktion af anlæg og maskindele i 3D (pt. Creo og Inventor)
Udvikling og optimering af eksisterende og nye produkter og komponenter
Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation
Vedligehold og opdatering af tegninger
Kontakt til underleverandører/leverandører
Indkøb af diverse komponenter til projekter

Kandidaten

Du har gerne en håndværksmæssig baggrund og er uddannet maskiningeniør, produktionsteknolog eller maskintekniker.
Du har erfaring med maskinkonstruktion med en del stålkonstruktioner, pumper, ventiler etc. og har gerne en forståelse for el/automation/styringer.
Du trives i en mindre organisation med hurtige kommandoveje, hvor du kan få stor medindflydelse, og du er villig til at aflaste eller afløse kolleger efter behov.
Beskrivende ord på din person kunne være: Selvstændig, analytisk, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, team orienteret, ansvarlig.

 

Benefits

Der tilbydes en enestående mulighed for at videreudvikle sine kompetencer indenfor bæredygtig genanvendelse med støtte fra en af denne niches mest erfarne tekniske profiler i et tæt og familiært miljø, hvor alle hjælper hinanden.

Ansøgning bedes sendt til

Maja Vind
Researcher
mvi@expuri.com

 

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen
Headhunter og CEO
Mail [email protected]
Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.