• Produkt- & Forretningsudvikling
 • Kolding
 • Denne stilling er blevet besat

Design Engineer søges til konstruktionsafdeling i international virksomhed

Virksomheden.

TRESU Group er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder flexotryk maskiner, samt fleksible, tilpassede løsninger til flexo-trykmaskiner samt systemer og produkter til flexo, digital og offset-tryk til emballageindustrien. TRESU Group har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med mere end 98% af produktionen eksporteres, er TRESU Group en stærk global aktør. TRESU Group har over 140 ansatte over hele verden med produktionsfaciliteter i Danmark og salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal rådgivning, support og know-how.

TRESU Group har fire forretningsområder:

 1. Ancillary
 2. Customer Care
 3. Keyline
 4. Solutions

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her:

på www.tresu.com

Organisation

Der er ca. 80 funktionærer og 40 timelønnede på hovedkontoret i Kolding samt lokalt ansatte i  salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

Der er de senere år brugt en del ressourcer på at trimme virksomheden, som i dag står stærkt med en tilpasset organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er således gået ind i en ny fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en Design Engineer til hovedkontoret i Kolding.

Stillingen

Denne stilling er placeret i divisionen TRESU Ancillary, som produktudvikler, producerer og afsætter en bred vifte af højtydende offset- og flexo-udstyr indenfor Kammersystemer, Farve/laksystemer, coatingsystemer, tørreteknologi og klichérensersystemer.

TRESU Ancillary afsætter til ​​OEM-leverandørers såvel som til slutkunders trykmaskiner inden for flexo-, digital- og offsetprint over hele verden.

Stillingen refererer til Head of Engineering og man indgår i et team af dygtige Design Engineers. I Ancillary divisionen er desuden Product Management samt salg og salgs back placeret.

Som Design Engineer arbejder man med sine egne opgaver enten på konkrete kundeprojekter eller i forbindelse med videreudvikling af grundmoduler. Kundeprojekterne er kendetegnet ved, at de teknisk udgør en afgrænset del af den samlede produktionslinje hos kunderne, og at alle løsninger optimalt tager afsæt i kendt teknologi og maskiner – eller en kombination af systemer og komponenter som allerede findes.

Han/hun får en bred berøringsflade med 2D tegninger til underleverandører i udlandet samt til PTA, montage, forsendelse og kunder.

Succeskriterier

Design Engineeren forventes efter 12 måneder at have

 • fået et godt indblik i TRESU`s metoder og produkter
 • gennemført projekter rettidigt og til planlagt kvalitet og økonomi
 • opbygget et godt og tillidsfuldt samarbejde med de øvrige i afdelingen, såvel som med den øvrige organisation

Kandidaten

Du har sandsynligvis en uddannelse som smed/maskinarbejder eller anden uddannelse indenfor jern og metal. God værkstedserfaring efterfulgt af en uddannelse som produktionsteknolog.

Du har min. 3 års erfaring med at udføre konstruktioner i Solid Works eller Inventor.

Du trives med selvstændigt at have flere mindre projekter kørende sideløbende og være med i forløbet fra start til slut.

Du har forståelse for projektøkonomi og projektledelse.

Du har en god teknisk helhedsforståelse for både Engineering, el og automation.

Du trives med en bred kontaktflade og har gode kommunikationsevner og trives også i dialog med professionelle kunder fra større organisationer.

Du er villig til anslået 20-30 rejsedage årligt i hele verden med opmåling af maskiner m. m.

Øvrige kvalifikationer:

 • Gerne erfaring med SAP, men ikke et krav
 • Erfaring med Officepakken
 • Det er et krav at kunne tale og skrive dansk og engelsk

Benefits

Du har mulighed for at få ansvar for dine egne projekter, og for at udvikle dine kompetencer i en international projektvirksomhed hvor høj teknisk viden og en forretningsmodel, hvor specialiserede kundeløsninger bygges ud fra en modulær tanke, som vil give dig erfaring, som du kan bygge videre på. Læg hertil en åben og samarbejdsorienteret kultur med en ligetil omgangstone, så har du en mulighed, hvor dine ambitioner kan gå hånd i hånd med en positiv hverdag.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

#LI-DNI