Har du en stærk faglig baggrund med potentiale til at blive partner?

Virksomheden

NC Jensens Maskinfabrik A/S, der har udgangspunkt i Haderslev, er et smede- og ingeniørfirma, der leverer stålløsninger til bl.a. byg & anlæg, rør- og montageopgaver til forsyningsvirksomheder, pumpeleverandører og procesindustrien. Virksomheden er privat ejet og har mange års brancheerfaring som smed- og maskinfabrik, hvor endnu flere opgaver i dag er projekter med både fremstilling og slutmontage for kunder, der har fokus på energirigtige og bæredygtige løsninger.

NC Jensen er i gang med en spændende vækstrejse med fordobling af omsætningen inden for få år. Væksten er baseret på et øget antal af større faste og professionelle kunder med opgaver rundt omkring i Danmark. Virksomheden har egen konstruktion og udvikling, 3D-scanning, pladefremstilling i eget værksted, svejsekapacitet med certifikater og egne montører, der løser service- og montageopgaver hos kunderne. Dertil har virksomheden samarbejde med flere leverandører bl.a. inden for overfladebehandling, transport- og kranløsninger.

Se mere på www.ncj.as

Organisation

I virksomheden er der ni ansatte: En teknisk tegner, to projektledere, fem smede og en lærling. Generelt er ancienniteten lang med et godt kollegialt og stærkt fagligt miljø, hvor tonen er frisk og ligefrem.

Stillingen

Da ejeren af NC Jensen ønsker at koncentrere sine kræfter om salg og udviklingssamarbejde med kunderne, skal driftslederen i den nyoprettede stilling tage det daglige ansvar for virksomhedens drift og tilrettelæggelse af projekterne frem til overlevering til kunderne.

Driftslederen skal i samarbejde med direktøren/ejeren og de to projektledere sikre en effektiv og struktureret organisering af hverdagen, hvor opgaverne både skal løses på eget fremstillingsværksted og på montageopgaver i hele landet.

Der er tale om en nøglefunktion i virksomheden og ejeren er åben for at inddrage driftslederen i ejerskabet af virksomheden såfremt vedkommende måtte finde det interessant. NC Jensen har i den forbindelse meget fleksibilitet i forhold til at udforme en medejeraftale efter den rette kandidats ønske. Det er dog intet krav, men en mulighed.

Primære arbejdsopgaver:

 • Drifts- og projektledelse på eget fremstillingsværksted
 • Teknisk og kommerciel ledelse af montageopgaver i samarbejde med projektledere
 • Ordreforberedelse inkl. tegninger og instruktioner
 • Indkøb og indkøbsaftaler
 • Materiale- og lagerstyring
 • Opfølgning på projekter og projektøkonomi
 • Økonomisk styring i samarbejde med ekstern bogholder
 • Kvalitetsansvarlig herunder dokumentation og efterleve procedurer
 • Fokus på ESG og bæredygtighed internt og eksternt
 • Løn- og personaleledelse inkl. MUS
 • Medarbejder- og kompetenceudvikling herunder svejsecertifikater
 • Vedligeholdelse af bygninger, maskin- og bilpark
 • Sikre god medarbejder- og kundetilfredshed

 

Kandidaten

 

Ideelt har du en praktisk baggrund som smed eller lignende suppleret med en mellemteknisk uddannelse. Du har været leder i nogle år og motiveres af muligheden for medejerskab og meget stor indflydelse og ansvar i en virksomhed i udvikling.

Du har erfaring med daglig ledelse, hvor du er vant til at skulle organisere arbejdet effektivt i en mindre organisation med en praktisk tilgang til opgaverne.

Du er god til at involvere, delegere og give ansvar til den enkelte. Du kan begå dig i et travlt og omskifteligt miljø, bevare overblikket, træffe selvstændige beslutninger og sikre godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du er god til at holde fremdrift på aftalerne samtidig med et konstant fokus på fagligheden. Du er teknisk velfunderet og forstår at forholde dig til teknisk dokumentation, tegninger og regler for arbejdets udførelse.

Du har god kommerciel forståelse og kendskab til økonomistyring, projektledelses-værktøjer og kvalitetsstyring. Du har dertil lyst til at bringe NC Jensen videre med ESG og bæredygtighed internt og i samarbejde med kunderne.

 

Øvrige krav:

 • Projektledererfaring
 • Ledelse
 • Bopæl i køreafstand til Haderslev

 

NC Jensens Maskinfabrik A/S tilbyder 
Et selvstændigt og spændende job i en virksomhed på fagligt føjt niveau, hvor ejerlederen ønsker en partner, som kan tage over på de daglige drifts- og personaleopgaver, hvorved du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone og en praktisk tilgang til løsning af opgaverne. Du vil få en grundig oplæring i NC Jensens mange kompetencer.

For den rette kandidat tilbydes medejerskab efter nærmere aftale.

Arbejdsstedet er Sønder Vilstrup ved Haderslev i Syddanmark. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

 

CV med motivation for stillingen sendes til

Yderligere kontakt og spørgsmål

Henrik Lautrup – [email protected]

Headhunter & Partner

Mobil +45 26 48 12 65

 

Ulrik Bo Vind-Andersen – [email protected]

Headhunter & CEO

Mobil +45 31 33 82 21

 

Vi inviterer løbende kandidater og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.