Har du en stærk miljøprofil og passion for den grønne omstilling?

Vores kunde
Vores kunde CS Wind Offshore, tidligere kendt som Bladt Industries, er med en ny organisationsstruktur ved at opbygge en Environmental enhed til virksomhedens anlæg på Odense Havn/ Lindø, der i dag varetages fra Aalborg.

Virksomheden er for nylig blevet opkøbt af CS Wind, som er verdens nr. 1 inden for produktion af vindmølletårne, hvilket indebærer et yderligere fokus på organisationsstrukturen som helhed.

Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1965 og er i dag specialiseret i fremstilling af store, komplekse stålkonstruktioner i form af fundamenter og transformerstationer til offshore vindindustrien globalt.

I løbet af de seneste 25 år er der leveret mere end 3.100 havvindmøllefundamenter, svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformerstationer.

Virksomhedens filosofi er at understøtte en grøn fremtid med en klar vision. De ved, at deres engagement, passion og erfaring kun vil fortsætte med at vokse.

Det øgede fokus på offshore vindindustrien har medført en stor efterspørgsel fra markedet efter blandt andet større fundamenter.

Lindø-sitet er dedikeret til fremstilling af monopælefundamenter. Produktionen foregår fra svejsning og valsning af massive stålplader ved hjælp af de nyeste teknologier til den endelige samling af plagerne, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige monopæl, der er over 9 meter i diameter. Et spændende, men udfordrende stup, med en del intern logistik, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise fra alle involverede kollegaer.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med en udfordring af de helt store. CS Wind Offshores fabrik på Odense Havn er spredt som mange produktionsenheder ud over et af Danmarks største sværindustrielle fabriksområder og er i rivende udvikling. Du vil få ansvaret for at sikre at vores nuværende og mange kommende aktiviteter løbende er i overensstemmelse med gældende lovgivning og at vi kontinuerligt har tidssvarende miljøgodkendelser, samtidig med dette vil du få ansvaret for at drive løbende miljøforbedringer på tværs af hele fabrikken og sikre at der bliver taget hånd om dagligdags miljøhændelser. Dette arbejde vil give dig et indgående kendskab til CS Wind Offshores produktionsmetoder og produkter, og vil naturligt placere dig i en central rolle til at bidrage til den videre grønne omstilling på tværs af vores fabrikker i Aalborg, Odense Havn/Lindø og Esbjerg.

Se mere på www.cswoffshore.com

Organisation

CS Wind Offshore har hovedkontor i Aalborg, og har desuden produktion på Lindø/Odense Havns projektkontor i Brøndby og et datterselskab i Polen. I dag er der ca. 1.100 ansatte, hvilket omfatter både egne medarbejdere samt konsulenter og medarbejdere fra indlejefirmaer.

Du vil være forankret i vores stabsfunktion ESG, Audit & Compliance og indgå i et tæt samarbejde med HSE-specialister, Operations, Maintenance samt interne og eksterne miljøspecialister med speciale i emissionsberegninger og miljølovgivning.

Stillingen

Stillingen som Environmental Specialist refererer til Senior Environimental Specialsit i Aalborg, men du vil være placeret på Lindø-sitet tæt på COO og produktionschefer. Der vil også være et tæt samarbejde med dine kolleger i Compliance, ESG og Audit i Aalborg og Esbjerg om generelle retningslinjer og arbejdsmetoder.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

 • anlægge en venlig og samarbejdede tone, men samtidig stå fast når det er nødvendigt
 • arbejde selvstændigt, agere udadvendt og lede opad i en spændende organisation i konstant forandring
 • arbejde struktureret og systematisk
 • være drivende for indsamling af bidrag til miljøgodkendelsesprocesser fra alle niveauer i organisationen
 • tilegne dig ny viden og lovstof inden for teknik og industrimiljø
 • regelmæssigt være til stede på Bladts fabrikker i Aalborg og Esbjerg
 • deltage i lejlighedsvise miljøkontroller hos underleverandører i indland og udland.

Kandidat

Din faglige baggrund inden for miljøforbedringer er solid, og du har gennemgået relevant træning / uddannelse inden for dette område.

Det foretrækkes at din erfaring har udgangspunkt i vindindustrien eller anden tung produktion.

Din ekspertise spænder over både HSE og lederskab, og du har dokumenteret erfaring med at sikre overholdelse af certificeringer. CS WIND Offshore er certificeret i henhold til ISO 45001, 9001 og 14001.

Du har bevist dine gode samarbejdsevner og evnen til at opbygge meningsfulde relationer på tværs af organisationen. Din tilgang til arbejdet er præget af systematik og struktur, og du er både resultatorienteret, energisk og en god relations skaber.

Du brænder for at bringe din Environmental-erfaring i spil med denne unikke mulighed for at opbygge en lignende funktion med betydelig indflydelse og mulighed for at påvirke afdelingens udvikling.

Erfaring med at etablere en Environmental-organisation og dine fremragende interpersonelle færdigheder er nøgleressourcer, der gør det muligt for dig at skabe meningsfulde relationer og levere resultater både internt i organisationen og eksternt med kunder og partnere.

Som en del af teamet, forventer vi derudover, at du:

 • har en teknisk eller akademisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende med interesse og erfaring inden for industrimiljø – eller en miljøfaglig baggrund som biolog, miljøtekniker eller lignende med indgående teknisk erfaring fra lignende industrier
 • har erfaring med miljøgodkendelsesprocesser og generelt kendskab til gældende dansk miljølovgivning på industriområdet, herunder Maskinværkstedsbekendtgørelsen og Godkendelsesbekendtgørelsen
 • har industriteknisk erfaring med og selvstændigt kan identificere, projektere og drive miljøprojekter inden for energi, affald, emissionskontrol og lignende
 • kan begå sig ude i produktionshallerne, såvel som på kontoret
 • har erfaring med projektledelse
 • kan arbejde i QHSE-ledelsessystemer, evt. suppleret med auditorerfaring
 • har almindelig brugererfaring med MS Office og datahåndtering
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk.

CS WIND Offshore 
ønsker en arbejdsplads, der fokuserer på det hele menneske, og de samarbejder på tværs af CS WIND Offshore med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider adfærden; Growth mindset, Speed, Globality and Communication & Cooperation. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem udtrykket “We Care”.

Troen er at dette, sammen med deres mission om at levere vedvarende energi til verden for at forbedre menneskers liv, hjælper med at gøre CS WIND Offshore til et godt sted at arbejde.

CV med motivation for stillingen sendes til
Researcher Maja Vind – [email protected]

Yderligere kontakt og spørgsmål

Henrik Lautrup – [email protected]

Headhunter & Partner

Mobil +45 26 48 12 65

 

Ulrik Bo Vind-Andersen – [email protected]

Headhunter & CEO

Mobil +45 31 33 82 21

 

Vi inviterer løbende kandidater og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

#LI-DNI