• Produktion & Teknik
  • Odense havn

Group Lead søges til produktionsenhed for fundamenter til offshore vind industrien til hverdag-aften 

Virksomheden

Vores kunde, CS WIND OFFSHORE, blev etableret i 1965 og er i dag specialiseret i fremstilling af store, komplekse stålkonstruktioner i form af fundamenter og transformerstationer til offshore vind industrien globalt.

De sidste 25 år har CS WIND OFFSHORE leveret godt 3.100 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer.

CS WIND OFFSHORE formål er at understøtte en bæredygtig fremtid, og visionen er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Det øgede fokus på offshore vind industrien har medført en stor efterspørgsel fra markedet på blandt andet større fundamenter.

Denne øgede efterspørgsel har medvirket til, at virksomheden har etableret en fabrik og en organisation på Lindø, der vil blive omdrejningspunktet for fundamenterne til verdens største havvindmøller i de kommende år.

CS WIND OFFSHORE er for nylig blevet købt af CS WND, der er verdens nr. 1 indenfor produktion af Wind Turbine tårne, hvilket medfører en yderligere ekspansion af vækstplanerne på Lindø, hvorfor der nu skal ansættes en del medarbejdere, herunder flere Group Leads.    

 

Se mere på https://www.cswoffshore.com/

Organisationen

CS WIND OFFSHORE har hovedkontor i Aalborg, og har desuden produktion på Lindø (Odense), projektkontor i Brøndby samt et datterselskab i Polen. Der er i dag omkring 900 ansatte.

Til Lindø søges nu en Group Lead, som ønsker et job med fokus på ledelse og optimeringer, og som brænder for at skabe en grøn fremtid. Der er tale om faste arbejdstider til hverdag-aften (ca. fra kl. 16.00-midnat). 

Stillingen

Group Lead skal indgå i et team, som samlet kommer til at bestå af omkring 21 Group Leads, der referer til tre Production Managers. Denne refererer til Operations Director for XXL produktionen.

Hver Group Lead har ansvaret for 1-2 team Leads og mellem 20 og 35 medarbejdere. 

Group Leads primære rolle er daglig ledelse af sin gruppe og sikring af et løbende flow i produktionshallen.

Det er Group Leads ansvar at sikre bemandingen, planlægge og gennemføre rekruttering af svejsere og smede, og varetage den daglige mandskabspleje i tæt samarbejde med sine Team Leads.

Det er Group Leads ansvar at sikre løbende optimering i gruppen med bl.a. gennemførelse af tavlemøder og håndtering af forbedringsforslag.

Group Leads har ansvar for sikkerhed, arbejdsmiljø, produktivitet m.m. og arbejder ud fra nogle fastlagte KPI, der løbende følges op på sammen med Production Manageren. 

Fremstillingen foregår fra svejsning og valsning af massive stålplader ved brug af de nyeste teknologier til afsluttende samling af svøbene, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige monopæl der er over 9 meter i diameter. Et spændende, men krævende miljø med en del intern logistik, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise.

 

Kandidaten

Du har ledelseserfaring fra lignende stilling som produktionsleder, værkfører eller lignende.

Du har gerne erfaring med svejsning og kompliceret tung produktion, men det er ikke et krav.

Du kan være vokset ind i en lederstilling fra et job som produktionsmedarbejder, smed og/eller have taget en uddannelse som f.eks. maskinmester først. Det vigtigste er, at du er en god leder, der forstår at sammensætte og fastholde et godt team med høj motivation.

Du har gerne erfaring med ledelse af forskellige nationaliteter.

Med din strukturerede tilgang formår du altid at have et godt overblik over dit ansvarsområde.

 

Øvrige krav:

  • En involverende ledelsesstil samt en åbensindet og inkluderende personlighed
  • Evne til at etablere et stærkt samarbejde i dit eget team og med andre afdelinger, herunder særligt at sikre en kultur, hvor høj motivation og forbedringer er i fokus hver dag
  • Gerne erfaring med optimeringsprincipper samt BI-systemer og Power Apps
  • Dansk og gode engelskkundskaber i skrift og tale – yderligere sprogkundskab er en fordel

 

Der tilbydes

CS WIND OFFSHORE ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og samarbejder på tværs med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider organisationens adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejdes der ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Virksomheden tror på, at dette sammen med det udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre CS WIND OFFSHORE til et godt sted at være.

 

CV og motivation for stillingen sendes til

Maja Vind

Researcher

Mail: [email protected]

 

Yderligere Kontakt

Henrik Lautrup

Headhunter og partner

Mail: [email protected]

Mobil 45 26 48 12 65

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.