• Danmark

Kan du arbejde selvstændigt, sælge tillid og skabe netværk? Har du erfaring fra salg, ledelse eller med Executive Search? Vi søger headhuntere, der har lyst til at være del af en af branchens mest innovative aktører.

Virksomheden
expuri arbejder med Search og organisationsudvikling inden for områderne Consumer, Industrial, Technology & Communication, Life Science og Finance Services.
Vores services omfatter Board Member Search, Executive Search, Specialist Search, Selection og Executive Onboarding. Desuden tilbydes vores kunder en række performance-fremmende Organisation Excellence programmer indenfor bl. a. Management & Coaching, Sales Development, Team Development og HR/Recruitment Development.
Vi henvender os til store internationale virksomheder, såvel som mindre og mellemstore. Med en organisation bestående af meget erfarne headhuntere, omfattende interne uddannelsesprogrammer og kvalitetskontrol på alle processer, gør expuri alt for at være vores kunders trygge valg inden for Search og Organisation Excellence.
Vi tilpasser vores services fra kunde til kunde i det vi kalder “Skræddersyet Search”, og har et konstant fokus på værdiskabelse for vores kunder.
Vi er inde i en positiv udvikling med stigende antal kunder og opgaver, og ønsker at udvide vores danske organisation.
expuri er repræsenteret i hele landet med kontorer i Odense, Hellerup og Aarhus.

Stillingen

Som headhunter i expuri bliver du en del af et professionelt team med et stort drive. Der afholdes faglige uddannelsesdage, netværksmøder osv. og alle headhuntere har ansvaret for den faglige udvikling.
Headhunterne bliver trænet og certificeret i vores programmer inden for Search og Organisation Excellence services, og skal selvstændigt opbygge egen kundeportefølje.
Opgaverne løses i samarbejde med andre headhuntere, i samarbejde med researcher eller selvstændigt afhængig af kompetencer, brancheindsigt m.m.
Opgaver:

  • Pleje og udvidelse af netværk
  • Afholdelse / deltagelse i diverse netværksarrangementer
  • Opbygge og vedligeholde egen kundeportefølje
  • Sælge og gennemføre Search operationer
  • Sælge og gennemføre Organisation Excellence programmer


Kandidaten
Der er flere tilgange til jobbet. Du sidder måske i dag i en tilsvarende stilling, men ønsker at indgå i et team af erfarne senior konsulenter og opnå større frihed. Alternativt, har du en solid ledelses- og salgserfaring på toplederniveau eller som chef for specialister, men ønsker at skifte til konsulentbranchen og få træning i Search og Organisation Excellence.
Du har gerne brancheerfaring inden for et eller flere af områderne: FMCG, IT, byggeri, Life Science, Automation, Finance, Transport & Logistik. Du begår dig hjemmevant på bestyrelses/ledelsesgangene eller i specialistmiljøer, og har gerne erfaring med salg af services.

Kvalifikationer:

  • Ledelseserfaring og enten + 5 års salgserfaring fra B2B eller erfaring med Search eller organisationsudvikling
  • Gerne en teoretisk uddannelse på kandidatniveau
  • Relationsskabende og pålidelig
  • Salgsorienteret og kommerciel

 
Gage og Benefits
Mulighed for stor faglig, såvel som personlig udvikling, samt mulighed for stor personlig indtjening i et af markedets mest konkurrencedygtige koncepter.

Send ansøgning til
[email protected]
 
Kontakt
Ulrik Bo Andersen
Headhunter & CEO
Tlf. 31 33 82 21
[email protected]

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.