For Cibicom søges hands-on Kvalitetschef, som i en selvstændig rolle kan præge og øge indflydelse på, hvordan der arbejdes med kvalitet og miljø i en af landets mest tekniske virksomheder.

Virksomhed

Cibicom gruppen leverer løsninger til kritisk kommunikation inden for mobilnetværk, radio/tv-distribution, beredskaber, Internet of Things (IoT), M2M kommunikation, og datacentre.

Alt sammen løsninger, der bygger på deres unikke erfaring og viden, og på eget landsdækkende IoT-, IP-, mobil- og radio/tv-net med tilhørende datacentre, parabolfarme og tusinder af kilometer fiber samt solide servicetilbud, der når ud i alle egne af Danmark.

Cibicom har sit hovedsæde i Ballerup og beskæftiger omkring 150 ansatte i selskabsgruppen.

Organisation

Kvalitetschefen refererer til Cibicom’s Chief Operating Officer, som har det overordnede ansvar for virksomhedens drift.

Stillingen

Som kvalitetschef for Cibicom bliver du ansvarlig for, at virksomheden altid opretholder de kvalitetskrav, der kræves som ISO certificeret virksomhed, som indgår i Danmarks kritiske infrastruktur. I samarbejde med hele organisationen, sørger du for at nuværende og evt. nye procedurer og krav implementeres.

Cibicom har pt. følgende certificeringer: 9001, 27001 som er implementeret i organisationen.

Du er også ansvarlig for at udvikle og implementere virksomhedens miljøpolitik i tæt dialog med ledelsen, herunder implementering af FN’s verdensmål.

Det er vigtigt, at du sætter dagsordenen og sikrer stadig fokus på kvalitet og miljø i organisationen, og at du sørger for at vedligeholde dokumentation overfor kunder, internt og ejer.

Kandidaten

Du har erfaring fra lignende stilling, gerne indenfor Tele- eller Netværks-branchen. Du har teknisk erfaring og viden, samt kendskab til ITIL og gerne ServiceNow. Du forstår vigtigheden i at samarbejde på tværs af organisationen, ser muligheder frem for begrænsninger og har en forretningsorienteret og pragmatisk tilgang til hele kvalitetsområdet.

Som person er du imødekommende og har gode samarbejdsevner, er handlekraftig og trives i et dynamisk arbejdsmiljø. Du har sans for detaljen og er grundig og struktureret.

Erfaring og faglige kvalifikationer som du bidrager med:

  • Teknisk baggrund
  • ITIL Certificering
  • Høj kvalitet i skriftlig fremstilling af generel kommunikation
  • Erfaring med ServiceNow
  • Erfaring med miljøpolitik både overordnet og implementering
  • Erfaring med rapportering til ledelsen og bestyrelsen

Endelig kommunikerer du sikkert og ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Arbejdssted

Fra Cibicom’s kontor på Industriparken 35-37 i Ballerup.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling. Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen, endvidere får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed. Ansættelse er betinget af, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse hos FE og PET.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.