• Logistik & Indkøb
 • Fyn

Lager– & indkøbsansvarlig søges til modernisering og udvikling af lagerstyring, og strategisk indkøb for familieejet koncern, indenfor teknisk isolering og energirenovering

 

Virksomheden

Persolit Entreprenørfirma A/S, med hovedkontor i Munkebo og afdelinger 8 steder i Danmark, er en entreprenør- og byggevirksomhed, der leverer energieffektive byggeløsninger til forskellige brancher – både inden for den private og offentlige sektor.

Virksomheden er den primære del af den familieejede koncern, der har eksisteret i mere end 80 år, og er kendt for at udføre krævende, kundespecifikke projekter i høj kvalitet typisk med teknisk isolering som omdrejningspunkt.

Der er ca. 500 medarbejdere ansat i koncernen.

Du kan læse mere om Persolit på www.persolit.dk.

Organisation

Lager– & indkøbsansvarlig refererer til ledelsen på hovedkontoret i Munkebo. 

Afdelingerne er placeret i hele landet og produktion og lager er centralt placeret på hovedkontoret i Munkebo. Der er et datterselskab i Litauen.

Virksomheden er primært organiseret inden for teknisk isolering i segmenterne Marine, HVAC og Industri, samt en facadeafdeling. Derudover er der væsentlige aktiviteter i tekniske stilladser samt stålkonstruktioner via koncernforbundne selskaber.

StillingenKoncern lager- & indkøb er en ny centraliseret funktion i Persolit koncernen.

Lager og intern logistik har været under udvikling igennem det seneste år, og dette skal færdiggøres samtidig med at indkøb samles i denne funktion.

Lageret skal servicere hele virksomheden, og på nuværende tidspunkt er indkøb og disponering ikke adskilt, og samtidig meget individuelt i de forskellige lokationer. Den nye funktion etableres i forlængelse af et ønske om stærkere struktur og støtte til projektledelsen, samt omlægning af ressourcerne i den nuværende produktionsledelse.

Dit primære mål er at sikre, at koncernen på tværs af lokationer, produktioner og virksomheder udnytter sine ressourcer og købekraft som én aktør.

Du vil derfor have ansvaret for at forhandle indkøbsaftaler på koncern niveau, samt koordinering af processer og redskaber. Du står både for at være analytikeren og forhandleren som samler og professionaliserer koncernens lager og indkøb.

Der forventes også at du understøtter alle sektioner og projekter i større indkøb samt skaber grundlaget og værktøjerne til projektledelsens disponering.

Stillingen indeholder ledelse af 2-3 timelønnede medarbejdere.

 

Dine primære arbejds- og ansvarsområder:

 • Fastlægge årshjul for leverandørforhandlinger
 • Sikre datagrundlag som leverandør aftaler, produktspecifikationer, indkøbsbehov etc.
 • Sikre løbende markedsindsigt i væsentlige produktkategorier (stål og isolering)
 • Forberede og gennemføre forhandlinger
 • Sikre forsyningssikkerhed og produkt kvalitet
 • Fastlægge og vedligeholde logistik set up, herunder lagerstyring
 • Lede og motivere lagerpersonale
 • Samarbejde løbende med projektledere og leverandører omkring kvalitets- og leveringsudfordringer
 • Deltage i projektgrupper på større projekter omkring indkøbs- og logistik
 • Sikre opfølgning på indkøbsbudget
 • Sikre fakturakontrol

Kandidaten

Vi forestiller os at du i dag sidder i lignende stilling. Formentlig har du en praktisk baggrund eller videregående uddannelse samt god erfaring med lagermetodik, og taktisk / strategisk indkøb.

Du trives i et miljø med mange berøringsflader og er en god teamplayer med gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Som person er du struktureret, analytisk og systematisk og kan arbejde selvstændigt. Du har et ekstraordinært godt overblik, er en skarp analytiker samt en dreven og erfaren forhandler. Det er afgørende, at du er hands-on og forstår, at din funktion i mange sammenhænge er en serviceenhed for den øvrige koncern.

Øvrige kvalifikationer:

 • God kommunikator både internt og eksternt
 • Gerne kendskab til industrien eller byggebranchen
 • Forståelse for interne kontrolprocesser og kan skabe guidelines/politikker
 • Erfaring med ERP-systemer
 • Generel god IT-forståelse og erfaren brug af den øvrige MS Office pakke

Din bopæl er i køreafstand til Munkebo.

Benefits

Hos Persolit koncernen er du en del af et stærkt og erfarent team i en velfungerende stabil koncern. Der er rig mulighed for at påvirke udviklingen – har du lysten og evnerne, får du også meget indflydelse.

CV og motivation for stillingen sendes til

Researcher Maja Vind – [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Vind-Andersen – [email protected]

Headhunter og CEO

Mobil +45 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.