Hvis du motiveres af en selvstændig og meget alsidig arbejdsdag på landevejen og elsker tekniske udfordringer, så er dette job perfekt til netop DIG!

Virksomheden

Ahern Denmark, der blev grundlagt i 2021, er i kraftig vækst og trækker på både den stærke arv fra de mærker der repræsenterer – SnorkelTM og KH Lift ApS’ mangeårige virke på det danske marked.

Snorkel blev grundlagt i 1959 i USA som et brandudstyrsfirma, der udviklede en lift (AWP= Aerial work platform), specielt designet til brandsluknings- og redningsarbejde.

Disse produkter satte standarden for brandslukningsudstyr til anvendelse fra luften, som blev anerkendt for pålidelighed og alsidighed, og skabte grundlaget for markedet for arbejdsplatforme til anvendelse i luften, som vi kender det i dag. Snorkel var et af de stiftende medlemmer af den globale AWP-industri.

Om stillingen

Du skal servicere, reparere og vedligeholde lifte, teleskoplæssere samt andet entreprenørmateriel hos vores kunder eller på vores værksted på Sjælland.

Du får servicebil til rådighed. Du forstår at pleje vores kunderne, er god til at planlægge hverdagen.

Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner. Du er specialisten, der brænder for at hjælpe kunden med en løsning på deres problem, og du er typen, der heller ikke kan lade være med at tænke kreativt og give gode råd og vejledning om forbedringer, der kan få kundernes udstyr til at fungere efter netop deres behov.

Du er ikke bange for selv at opsøge nye kundeemner og vant til at arbejde med PC – vi bruger MS Office 365 og MS Business Central (Service). Du refererer til vores servicechef og bliver en del af et stærkt og erfarent serviceteam. Uanset din baggrund, så står vi klar med et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt på til opgaven.

Vi forventer, at du:

Der kan være mange indfaldsvinkler til jobbet, men vi forestiller os, at du har en uddannelse og en baggrund fra en tilsvarende branche, f.eks. entreprenørmaskine- eller landbrugsmaskine mekaniker, lastvognsmekaniker, autoelektriker el.lign. Vigtigt er at du kan læse tekniske tegninger.

Du vil skulle arbejde selvstændigt, men vil indgå som en del af et team på 5 serviceteknikere i hele Danmark, hvor der i forvejen er 1 på Sjælland.

Du er firmaets ansigt hos kunderne og har derfor en åben og imødekommende personlighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker.

Da du jo typisk vil have kontakt med kunderne, når de har et problem, er det vigtigt, at du har et godt humør og et positivt sind.

Da mange af vores processer og services er digitaliserede, skal du være vant til at arbejde med IT i din dagligdag.

Du har kørekort til min. personbil og gerne til trailer.

Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, så du skal være flydende på dansk, og skal kunne klare dig på engelsk.

Vi tilbyder

Vi arbejder med 4-dags uger, hvor du får et afvekslende og selvstændigt job i en hurtig voksende virksomhed med hovedsæde i Vejle, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Du vil blive en del af en organisation på pt. 17 medarbejdere i Danmark og Norge og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes.

Du vil få mange forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter.

Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder gode løn-, pensions- og arbejdsforhold samt sundhedsforsikring

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte os.

Venligst fremsend CV og eventuel anden relevant information hurtigst muligt til:

Henrik Lautrup                                                              

Headhunter & Partner                                                      

Mobil: +45 26 48 12 65                                                    

E-mail [email protected]

www.expuri.com

Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.