• Produktion & Teknik
 • Fyn - Rynkeby
 • Denne stilling er blevet besat

Måletekniker med passion for præcision søges til Rynkeby Maskinfabrik A/S

Virksomheden

Rynkeby Maskinfabrik procesudvikler, producerer og markedsfører komplekse maskinbearbejdede emner af høj kvalitet til store danske og udenlandske virksomheder.

Rynkeby Maskinfabrik har specialiseret sig indenfor kompetencekrævende spåntagning med store krav til præcision og dokumentation.

I mere end 120 år har Rynkeby Maskinfabrik A/S leveret og udviklet unikke løsninger til deres kunder. Med en passion for det traditionelle og gedigne håndværk grundlagde maskinbyggeren Jacob Rasmussen Rynkeby Maskinfabrik i 1895. Maskinerne er i dag noget mere avancerede, effektive og præcise, men Jacob Rasmussens passion for det gode gedigne håndværk er stadig i fokus.

Rynkeby Maskinfabrik er specialister i alle former for spåntagning, og besidder en stor viden inden for både enkle og mere kompetencekrævende metalbearbejdninger, og leverer spåntagning til mere end 50 forskellige brancher, inden for en bred palette af materialer.

Rynkeby Maskinfabrik hører til på Fyn i Rynkeby. Beliggende på det sted hvor grundlæggeren Jacob Rasmussen boede fra 1876-1895 og startede op som selvstændig og indrettede sit første maskinværksted. Det er også her Rynkeby Maskinfabrik gennem tiden har vokset sig til en sund forretning, med omkring 45 ansatte og 6000 kvadratmeter under tag.

Hos Rynkeby Maskinfabrik er der korte kommandoveje, kombineret med engagerede medarbejdere, som giver et godt arbejdsmiljø og en fleksibilitet til at imødekomme kundernes ønsker til kvalitet og leveringstid.

Fagligt kompetente og engagerede medarbejdere er uden tvivl virksomhedens vigtigste ressource, og det er man bevidst om. Den høje kvalitet og fleksibilitet, der kan tilbydes, er skabt af evnen til at prioritere den gode dialog medarbejderne imellem. Det har skabt et arbejdsmiljø med et højt nærvær og lavt fravær.

Læs mere om virksomheden her:

https://ryma.dk/

 

Stillingen

For vores kunde Rynkeby Maskinfabrik søger vi en måletekniker, som har øje for detaljen.

Rynkeby Maskinfabrik har specialiseret sig indenfor kompetancekrævende spåntagning med store krav til præcision og dokumentation, og til deres måleafdeling søger vi nu en måletekniker.  

Opgaver og ansvarsområder:

 • gennemføre 3D opmåling af diverse emner fra produktionen
 • udfylde målerapporter til vores egen produktion og kunder
 • supportere produktionen omkring målemetoder, valg af måleværktøj mv.
 • indsamle og håndterer måleværktøj til kalibrering
 • på sigt udarbejde måleprogrammer til målemaskinerne

Der sættes naturligvis tid af til grundig oplæring i systemer og produkter samt træning heri.

Kandidaten

Om din uddannelsesmæssige baggrund er industritekniker, produktinstekniker, smed, værktøjsmager eller måske produktionsteknolog er ikke det væsentlige, da du vil få en grundig oplæring.

Du har øje for detaljen og sætter en ære i høj kvalitet, så har vi et spændende og udviklende job som måletekniker til måleafdelingen hos Rynkeby Maskinfabrik.

Du bliver en vigtig spiller i deres måleteam, hvor kollegaerne i produktionen løbende skal serviceres med opmåling af emner, ligesom deres slutkontrol består af opmåling inden vask og forsendelse.

Som person er du:

 • kvalitetsbevidst, struktureret og omhyggelig
 • vedholdende, samtidig med at du bevarer roen og overblikket
 • god til at give/modtage konstruktiv feedback
 • humørfyldt og har let til smil
 • du har øje for detaljen, kan arbejde selvstændigt og kan til tider gennemskue komplekse tegninger

Ligeledes skal du have gode kommunikationsevner, da du skal begå dig i produktionen både som den støttende men også opfølgende kollega, så det sikres at kvalitetsniveauet løbende udvikles.

 

Øvrige kvalifikationer:
Vi forventer, at du:

 • har erfaring med – eller kendskab til spåntagning, CNC maskiner eller andet metalbearbejdning
 • gerne har erfaring med 3D opmåling, vi har 3 Wenzel målemaskiner, men dette er ikke et krav
 • kan læse og gennemskue komplekse tegninger, herunder kendskab til GPS målsætning,
 • har erfaring med gængse IT-programmer

Benefits

Hos Rynkeby Maskinfabrik A/S bliver du en vigtig holdspiller i en flad struktur, med mulighed for at arbejde med ny teknologi og avancerede emner, hvor der også er fokus på grøn omstilling f.eks. i form af komponenter til sikring af rent drikkevand samt komponenter til rensning af røggas.

Hvis du kan se dig selv i rollen som måletekniker hos Rynkeby Maskinfabrik A/S, så får du en fantastisk arbejdsplads, gode kolleger og spændende udfordringer.

Ansøgning

Ansøgning sendes til researcher Maja Vind på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

#LI-DNI