• Økonomi, HR & Administration
  • Odense

Til mindre virksomhed indenfor Bygge & Anlæg søges økonomi- & administrationsmedarbejder

Virksomheden

Vores kunde, Aerbin, er en mindre virksomhed, etableret i 2005. Den fremstiller avancerede affaldssystemer til boligselskaber, offentlige anlæg, større byggeentrepriser etc. og har opnået en førende position på det danske marked.

Virksomheden udvikler og fremstiler systemer indenfor miljøstationer, underjordiske anlæg, specialløsninger indenfor skraldesug m.m. 

Virksomheden har løbende større projekter i gang og indgår som integreret del i projekteringen af det samlede byggeri og anlægsarbejde på større entrepriser i hele landet.

Arbejdssted: Odense

Læs mere om virksomheden her:

https://aerbin.dk/da/

Organisation

Økonomi- & administrationsmedarbejderen refererer til den daglige ledelse, som består af en teknisk chef og en adm. direktør, som begge er medejere.

Der er desuden to medarbejdere i projekteringsafdelingen samt en servicechef og nogle eksterne installationsmedarbejdere.

Stillingen
Du vil få ansvaret for økonomifunktionen, som du selvstændigt skal forestå og have kontakten til bl. a. revisor, bank m.m.

Virksomhedens størrelse kræver, at alle kan aflaste hinanden. Man vil derfor ud over økonomiopgaver få en række alsidige administrative opgaver indenfor byggesagstyring og servicering af anlæg.

Opgaver i økonomifunktionen estimeres til 50 % af tiden og resten af tiden ad hoc administrationsopgaver.     

Opgaver:

  • Daglig bogføring og fakturering
  • Betaling af kreditorer
  • Styring af debitorer
  • Månedsrapportering
  • Telefonpasning
  • Indkøb af materialer
  • Diverse ad hoc opgaver

Jobbet indebærer 37 timer ugentligt efter nærmere aftale.

Kandidaten
Du er uddannet kontorassistent eller lign. og har erfaring med bogføring og regnskab. Du har gerne erfaring fra bygge- og eller entreprenørbranchen, men det er ikke et krav. Hvis du har en vis forretningsforståelse for processer i en projektorienteret, teknisk virksomhed, er det ligeledes en fordel. 

Det vigtigste er, at du har en struktureret tilgang til opgaverne og har styr på dem, samt at du er fleksibel og gerne hjælper eller aflaster andre efter behov. Du trives i en ”blæksprutterolle”, hvor der dagligt er mange varierende opgaver, og du påtager dig gerne store som små ad hoc opgaver ud over dit ansvar for bogholderiet.

Du kan arbejde selvstændigt og effektivt og tager gerne initiativet.

Du er god til at samle de løse ender, og din systematiske tilgang gør dig i stand til at opretholde og udvikle virksomhedens processer og systemer. Du er kvalitetsbevidst og kan bevare overblikket over mange opgaver.

Øvrige kvalifikationer:

  • erfaren bruger af Office – pakken
  • gode kommunikationsevner i skriftligt og mundtligt dansk

Virksomheden kan tilbyde dig
Et spændende job med masser af udfordringer og en arbejdskultur, hvor holdningen ”sammen løser vi opgaverne bedst” præger hverdagen. Du får en stor grad af frihed under ansvar, hvor du selv kan være med til at præge din hverdag, metodevalg og opgaveløsning i en uformel organisation med godt kollegaskab.

Ansøgning bedes sendt til

[email protected]

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.