Er du kvalitetsbevidst og brænder for ledelse og grøn omstilling?

Virksomheden

Vores kunde, CS WIND OFFSHORE, blev etableret i 1965 og er i dag specialiseret i fremstilling af store, komplekse stålkonstruktioner i form af fundamenter og transformerstationer til offshore vind industrien globalt.

De sidste 25 år har CS WIND OFFSHORE leveret godt 3.100 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer.

CS WIND OFFSHORE formål er at understøtte en bæredygtig fremtid, og visionen er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Det øgede fokus på offshore vind industrien har medført en stor efterspørgsel fra markedet på blandt andet større fundamenter.

Denne øgede efterspørgsel har medvirket til, at virksomheden har etableret en fabrik og en organisation på Lindø, der vil blive omdrejningspunktet for fundamenterne til verdens største havvindmøller i de kommende år.

Fremstillingen foregår fra svejsning og valsning af massive stålplader ved brug af de nyeste teknologier til afsluttende samling af svøbene, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige monopæl der er over 9 meter i diameter. Et spændende, men krævende miljø med en del intern logistik, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise.

CS WIND OFFSHORE er for nylig blevet købt af CS Wind, der er verdens nr. 1 indenfor produktion af Wind Turbine tårne, hvilket medfører en yderligere fokus på organisationsopbygningen som helhed. Operations Quality Manageren får en afgørende rolle i den videre udvikling af Operations Quality.  

 

Se mere på https://www.cswoffshore.com/

Organisation

CS WIND OFFSHORE har hovedkontor i Aalborg, og har desuden produktion på Lindø / Odense Havn projektkontor i Brøndby samt et datterselskab i Polen. Der er i dag omkring 1.100 ansatte, som omfatter både egne ansatte samt konsulenter og indlejrede medarbejdere.

Til Lindø/Odense Havn søges nu en Operations Quality Department Manager, som ønsker et job med fokus på ledelse, procesudvikling og optimeringer, og som brænder for at skabe en grøn fremtid.

Stillingen

Stillingen refererer til COO for Lindø sitet og er sidestillet med lederne for Planning, Operations og Engineering samt HSE. Der vil desuden være et tæt samarbejde med Corporate Quality, som er hovedansvarlig i forhold til compliance med standarder, lovgivninger m.v.

Der vil også være samarbejde med leverandører og kunder på større projekter samt andre relevante interne stakeholders.

Funktionen er i en opbygningsfase, hvor lederen forventes at varetage videreudviklingen, den løbende effektivisering og daglige ledelse af den samlede Operations Quality funktion med tre ledere for områderne QC Black Steel, Measurement & Handover samt Non-Destructive Testing (NDT). Samlet refererer omkring 25 medarbejdere, primært timelønnede, ind til de tre nævnte områder.

Her er nogle primære opgaver:

 • Overordnet ansvar for opbygning af det nye Operations Quality funktion, som indeholder QC Black Steel, NDT og Measurement and Dimension controlling.
 • Ledelse med fokus på trivsel, udvikling og motivation
 • Deltage i udvikling af standardprocedurer for kvalitetskontrol og kvalitetssikring samt sikre implementering af disse
 • Udforme rapportering, der sammenfatter kvalitetsresultater og identificerer eventuelle afvigelser fra standarderne.
 • Identificere og analysere årsagerne til kvalitetsproblemer
 • Samarbejde med relevante stakeholders, herunder produktionsledelsen, for at løse eventuelle fejl og forbedre processer
 • Være opdateret med de nyeste udviklinger inden for relevante områder, herunder lovgivning

 

Kandidaten

Du har teknisk erfaring inden for kompliceret tung produktion samt svejsemetoder- og processer.

Derudover har du ledelseserfaring fra lignende stilling, hvor du med succes har formået at sammensætte og fastholde et godt team med høj motivation med forskellige kulturer.

Dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at skabe gode relationer og resultater på tværs af organisationen.

Med din strukturerede tilgang formår du altid at have et godt overblik over dit ansvarsområde. Beskrivende ord på dig kunne være systematisk, struktureret, resultatorienteret, handlekraftig, 

 Øvrige krav:

 • En involverende ledelsesstil samt en åbensindet og inkluderende personlighed
 • Evne til at etablere et stærkt samarbejde i dit eget team og med andre afdelinger, herunder særligt at sikre en kultur med fokus på høj sikkerhed og hvor motivation samt forbedringer er i fokus hver dag
 • Fortrolig med kvalitetsprocesser, ledelsessystemer etc.
 • Dansk og gode engelskkundskaber i skrift og tale – yderligere sprogkundskab er en fordel

Der tilbydes

CS WIND OFFSHORE ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og samarbejder på tværs med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider organisationens adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejdes der ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Virksomheden tror på, at dette sammen med det udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre CS WIND OFFSHORE til et godt sted at være.

Der tilbydes fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team hvor tonen er frisk og ligefrem.

CV med motivation for stillingen bedes sendt til
Researcher Maja Vind – [email protected]

Yderligere kontakt og spørgsmål

Henrik Lautrup – [email protected]

Headhunter & Partner

Mobil +45 26 48 12 65

 

Ulrik Bo Vind-Andersen – [email protected]

Headhunter & CEO

Mobil +45 31 33 82 21

 

Vi inviterer løbende kandidater og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

#LI-DNI