• Produktion & Teknik
 • Odense Havn
 • Denne stilling er blevet besat

Production Manager søges til produktionsenhed for fundamenter til offshore vind industrien

Virksomheden

Vores kunde, CS WIND OFFSHORE, blev etableret i 1965 og er i dag specialiseret i fremstilling af store, komplekse stålkonstruktioner i form af fundamenter og transformerstationer til offshore vind industrien globalt.

De sidste 25 år har CS WIND OFFSHORE leveret godt 3.100 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer.

CS WIND OFFSHORE formål er at understøtte en bæredygtig fremtid, og visionen er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Det øgede fokus på offshore vind industrien har medført en stor efterspørgsel fra markedet på blandt andet større fundamenter.

Denne øgede efterspørgsel har medvirket til, at virksomheden har etableret en fabrik og en organisation på Lindø, der vil blive omdrejningspunktet for fundamenterne til verdens største havvindmøller i de kommende år.

Se mere på https://www.cswoffshore.com/

Organisationen

CS WIND OFFSHORE har hovedkontor i Aalborg, og har desuden produktion på Lindø (Odense), projektkontor i Brøndby samt et datterselskab i Polen. Der er i dag omkring 900 ansatte.

Til Lindø søges nu en Production Manager, som ønsker et job med fokus på ledelse og optimeringer og som brænder for at skabe en grøn fremtid.

Stillingen

Production Manageren indgår i et team med yderligere en Production Manager, og har den daglige ledelse af sin del af produktionen. Stillingen refererer til Operations Director for XXL produktionen på Lindø.

Production Managerens primære rolle er ledelse af 5-6 Group Leads og i alt ca. 100 medarbejdere. Derudover skal det sikres, at fremdriften i produktionen foregår sikkert, følger kvalitetskravene, tidsplanen og budgettet.

De 2 Production Managers har hver ansvaret for 3 produktionshaller, hvor fremstillingen foregår fra svejsning og valsning af massive stålplader ved brug af de nyeste teknologier til afsluttende samling af svøbene, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige 9+ diameter monopæl. Et spændende, men krævende miljø med en del intern logistik, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise.

Production Manageren får en spændende og udfordrende hverdag blandt gode kolleger og en stor kontaktflade i hele forsyningskæden samt støttefunktioner til produktionen.

 

De primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Ledelse af Group Leads med fokus på performance, trivsel, udvikling og motivation i dit ansvarsområde
 • Sikring af en sikkerhedsmæssig forsvarlig afvikling af produktionen i den rette kvalitet og inden for den fastsatte tidsramme
 • Ansvar for implementering af tiltag, som sikrer en stabil, effektiv og økonomisk ansvarlig produktion, herunder også processer, opfølgning og rapportering
 • Ansvar for opbygning og tilpasning af produktionsorganisationen i samarbejde med Operations Director
 • Ansvar for, at finplanlægningen skaber fuld klarhed over aktiviteter på alle produktionsskift, samt sikrer opfølgning på fremdrift på aktiviteterne
 • Daglige opfølgningsmøder og sikring af en klar forståelse af status i produktionen samt efterfølgende aktiviteter

Kandidaten

Du har solid ledelseserfaring fra lignende stilling og gerne erfaring med en kompliceret produktion og mange interessenter.

Du har erfaring med datadreven produktionsoptimering og proaktiv i forhold til løbende forbedringer.

Med din strukturerede tilgang formår du at skabe et godt overblik over dit ansvarsområde.  

 

Øvrige krav:

 • En baggrund som f.eks. produktionsingeniør eller maskinmester eller anden relevant baggrund
 • Erfaring med produktions- og personaleledelse
 • En involverende ledelsesstil samt en åbensindet og inkluderende personlighed
 • Evne til at etablere et stærkt samarbejde i dit eget team og med andre afdelinger, herunder særligt at sikre en kultur, hvor høj motivation og forbedringer er i fokus hver dag
 • Erfaring med optimeringsprincipper samt BI-systemer og Powerapps
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale – yderligere sprogkundskab er en fordel

Du har bopæl i køreafstand til Lindø/Odense havn

 

Der tilbydes

CS WIND OFFSHORE ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og samarbejder på tværs med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider organisationens adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejdes der ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Virksomheden tror på, at dette sammen med det udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre CS WIND OFFSHORE til et godt sted at være.

CV og motivation for stillingen sendes til

Researcher Maja Vind – [email protected]

Yderligere Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter & CEO

Mobil 31 33 82 21

#LI-DNI