• Produktion & Teknik
 • Aalborg

Projektleder søges til ledelse af alsidige projekter indenfor teknisk isolering til virksomhed med gode karrieremuligheder.

Virksomheden

Vores kunde, Persolit Entreprenørfirma A/S, der har hovedkontor i Munkebo og afdelinger 8 steder i Danmark, bl.a. i Nørresundby ved Aalborg, er en entreprenør- og byggevirksomhed, der leverer energieffektive byggeløsninger til forskellige brancher – både inden for den private og offentlige sektor.

Virksomheden, der er familieejet og har eksisteret i mere end 80 år, er kendt for at udføre krævende, kundespecifikke projekter i høj kvalitet typisk med teknisk isolering som omdrejningspunkt.

Der er ca. 250 medarbejdere ansat.

Afdelingen i Nørresundby med ca. 20 medarbejdere har gennem årene udviklet særlige kompetencer og løsninger med bl.a. egenproduktion på tyndpladeværkstedet målrettet lokale kunder.

Du kan læse mere om Persolit på www.persolit.dk.

Organisation

Projektlederen refererer til afdelingslederen for afdelingen i Ålborg, hvor der er ansat en projektleder, en kontorassistent og 20 timelønnede.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt i Nørresundby ved Aalborg med en arbejdsradius fra Aarhus og til Skagen.

Stillingen

Projektlederen følger projektet helt fra tilbudsfasen til afsluttet projekt.

Projektlederen opsøger og udvælger sammen med ledelsen de relevante projekter. Derefter skal projektlederen udarbejde tilbud, forhandle projektet og efterfølgende varetage ledelsen af den gennemførende del, herunder dokumentation og tæt dialog med kunden. Projektlederen har ansvaret for at sikre sund økonomi i projektet samt god kundetilfredshed.

Projektlederen skal bl.a. forberede materialer og udstyr, indkøb og mandskabsplanlægning samt i den gennemførende del sikre tæt dialog med formand og medarbejdere på pladserne, så projekter gennemføres iht. aftaler og planer.

Kunderne er bredt funderet indenfor forsyningsvirksomheder, kraftværker, industrivirksomheder herunder industri -og procesanlæg, maritime miljø og offshore.

Projektlederen har fokus på at hjælpe kunderne helt i mål med projekter, men skal også være opmærksom på mulige ekstraarbejder og nye projekter hos kunden.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Udarbejdelse af tilbud
 • Kontraktforhandlinger evt. supporteret af afdelingsleder
 • Budget og økonomistyring, løbende fakturering
 • Projektgranskning herunder løbende tilpasning af aftaler ved projektændringer
 • Indhentning og udarbejdelse af nødvendige tekniske beskrivelser og dokumentation
 • Udarbejdelse af risikovurderinger og APV’er inkl. arbejdsmiljøvurderinger
 • Udarbejdelse af kontrol- og procesplaner for tilsyn af egne arbejder
 • Montageplanlægning og koordinering inkl. tidsplaner
 • Indkøb og bestilling af materialer både eksternt og internt
 • Ledelse af egne timelønnede medarbejdere på pladserne
 • Løbende opfølgninger og tilsyn på byggepladser samt deltagelse i projekt -og byggemøder
 • Afslutning af projekter inkl. aflevering til kunde/bygherre og opfølgning på evt. mangler samt slutfakturering
 • Sætte sig grundigt ind nye teknologiske muligheder og løsninger
 • Øvrige forfaldende opgaver i samarbejde med afdelingsleder

Succeskriterier

Inden for de første 6-12 måneder forventes projektlederen at have:

 • Erhvervet sig tilstrækkelig viden til selvstændigt at kunne gennemføre projekter
 • Gennemført projekter med god kundetilfredshed, rettidighed og inden for aftalt økonomi
 • Medvirket til yderligere godt samarbejde i afdelingen og med den øvrige organisation

Kandidaten

Ideelt set har du en baggrund som maskinmester, bygningskonstruktør, teknisk isolatør med ledelsesuddannelse eller på anden vis uddannelse og erfaring indenfor projektledelse.

Du har erfaring med at begå dig på en byggeplads eller på sites med installation af tekniske anlæg eller lignende og trives med en kombination 75/25 på kontoret i Nørresundby og ude på byggepladserne og hos kundernes site.

Du kan begå dig i et travlt og omskifteligt miljø, bevare overblikket og sikre et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er god til at holde mange bolde i luften, kan prioritere i hverdagen og evner at motivere og formidle viden til medarbejderne på en god og konstruktiv måde.

Du er god til at holde fremdrift og aftaler på projekterne. Du behersker skriftligt og mundtlig dansk over gennemsnit og kan ligeledes begå dig på engelsk i skrift og tale samt har forståelse for teknisk dokumentation.

Du er en habil bruger af Office-pakken.

Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne. Du er udadvendt, opsøgende og energisk samtidig med, at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt.

Benefits

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få en grundig oplæring i Persolits mange kompetencer.

Jobbet er som led i et generationsskifte på længere sigt samt en generel udvidelse af aktiviteterne, og der vil derfor være gode karrieremuligheder.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt inkl. firmabil, sundhedsforsikring, pension mv.

Ansøgning

Ansøgning sendes til researcher Maja Vind på mail [email protected]

Kontakt

Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.