Til en af verdens førende virksomheder indenfor trucks og lagerteknik, søges en projektleder til styring af spændende automationsprojekter.  

Virksomheden

Vores kunde, STILL Danmark A/S er en del af STILL koncernen, som ejes af KION Group, en af verdens største aktører indenfor gaffeltrucks, intralogistik og varehusautomatisering med 40.000 medarbejdere. KION Group er et tysk børsnoteret selskab.  

STILL koncernen beskæftiger mere end 9.500 medarbejdere inden for forskning, udvikling, produktion, salg og service. Virksomheden har i årtier været førende indenfor gaffeltrucks, og denne del af forretningen er fortsat væsentlig.

Virksomheden råder desuden over betydelige kompetencer og ressourcer indenfor automationsløsninger til enhver transportopgave, herunder AGV (førerløse trucks), radiostyrede shuttles og intralogistiske løsninger med avanceret software og lagerteknik.

STILL Danmark A/S er blandt de markedsførende i Danmark med over 100 medarbejdere og en årsomsætning på mere end DKK 400 mio.

Du kan læse mere om virksomhederne her:

https://www.still.dk

https://www.kiongroup.com/en/

Organisation

Projektlederen refererer til den tekniske chef og indgår i den tekniske afdeling, som styrer STILL Danmarks automationsprojekter fra salgsfasen til idriftsættelse.

I teknisk afdeling indgår desuden 2 produktspecialister, en teamlead og 8 montører samt en Solution Designer.

Projektlederen kommer til at arbejde tæt sammen med salgsteamet indenfor Automation samt specialister i virksomhedens søsterselskab i Tyskland. 

Arbejdsstedet er med udgangspunkt på kontoret i Kolding eller Hedensted.

Stillingen

Projektlederen inddrages i løsningsbeskrivelse og tilbudsgivning i samarbejde med salgsafdelingen. Herefter overtager projektlederen  ledelsen af den gennemførende del.

Automationsprojekterne sammensættes typisk af egne standardprodukter indenfor f.eks. AGV, WMS/software løsninger og reolsystemer sammen med eksterne automationshuses produkter. STILL Danmark er arkitekten for den samlede løsning.    

Projektlederen har således ansvaret for at koordinere projekterne både med STILL Danmarks søsterselskab i Tyskland samt med lokale projektledere fra underleverandører og har det samlede ansvar for økonomi, tidsplaner og kvalitet.

Opgaver og ansvarsområder: 

 • Deltage i løsningsudarbejdelse og tilbudsgivning
 • Deltage på kundemøder
 • Lede og koordinere projekterne med underleverandører og medarbejdere
 • Sørge for et godt samarbejde med interne og eksterne underleverandører og øvrige afdelinger i virksomheden
 • Have ansvaret for en stram økonomistyring og opfølgning
 • Gennemføre løbende opfølgning på tidsplaner og fremdrift
 • Sikre projektdokumentationen og rapportering

 

Succeskriterier

Inden for de første 6-12 måneder forventes projektlederen at have:

 • Gennemført projekter og afsluttet de første automationsprojekter
 • Medvirket til yderligere godt samarbejde i afdelingen og med den øvrige organisation

 

Kandidaten

Ideelt set er du uddannet maskinmester eller har på lignende måde opnået en vis bred, teknisk indsigt indenfor både mekanik, el og automation. Du har således tilstrækkelig teknisk indsigt til at forstå og forudse evt. tekniske udfordringer på overordnet niveau.

Du har flair for at lede og koordinere og kan begå dig i et travlt miljø med mange bolde i luften uden at miste detaljen.

Du har gode evner indenfor samarbejde, kommunikation og problemløsning og er i stand til at håndtere de kommercielle såvel som tekniske forhold eksternt med kunder og underleverandører såvel som internt med projektorganisationen.

Beskrivende ord på dig kunne være systematisk, struktureret, analytisk, handlekraftig og resultatorienteret.

Øvrige krav:

 • Gerne projektlederuddannelse (Prince2 eller lignende) – dog ikke et krav
 • Det er et krav at kunne tale og skrive dansk og engelsk

 

Benefits

Der tilbydes et alsidigt job i en stærk organisation med et af verdens stærkeste brands på området.

Afdelingen for Automation er i vækst og der er gode karrieremuligheder i virksomheden, såvel i Danmark som internationalt.

Arbejdstiden er 37 timer med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Løn – og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Ansøgninger sendes til

Maja Vind

Researcher

Mail [email protected]

 

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

#LI-DNI