• Produktion & Teknik
 • Kolding
 • Denne stilling er blevet besat

Til international maskinbygger søges projektleder med erfaring indenfor engineering, el, automation og software til kundetilpassede projekter

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede løsninger til flexo-trykmaskiner og hjælpeprodukter til flexo, digital og offset-trykning til den grafiske industri. TRESU har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med produktionsfaciliteter i Danmark, salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal support og know-how, er TRESU en stærk aktør på det globale marked.

Virksomhedens program med multistations flexo-trykmaskiner bringer merværdi til stort set alle emballageformer, inklusive selvklæbende etiketter, karton, bølgepap og massiv karton og fleksibel emballage. Der tilbydes desuden et komplet udvalg af avanceret tilbehør og udstyr til producenter af originalt udstyr og slutbrugere på flexo-, dybtryk- og offsetmarkederne.

Derudover anvender TRESU sin tekniske ekspertise til design af højteknologiske løsninger såsom belægningsmaskiner til den digitale trykningsindustri.

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her:

på www.tresu.com

Organisation

Der er ca. 80 funktionærer og 40 timelønnede på hovedkontoret i Kolding samt lokalt ansatte i  salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

Der er de senere år brugt en del ressourcer på at trimme virksomheden, som i dag står stærkt med en tilpasset organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er således gået ind i en ny fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en projektleder til Kolding.

Stillingen

Stillingen refererer til Head of Project Management og man indgår i et team af dygtige projektledere som en del af den teknisk afdeling. Der vil være samarbejde med de øvrige funktioner i teknisk afdeling: Engineering, Automation, Commissioning og R&D .

Projektlederen får det samlede ansvar for kundetilpassede projekter fra overdragelse fra salg til drift hos kunden. Han/hun skal lede projekter med deltagelse af 3-10 specialister indenfor engineering, el, automation og software.

Kompleksiteten af projekterne kan variere fra, at alt bygges fra bunden til at standardudstyr tilpasses. Projekterne kan således variere fra få uger til 6 – 18 måneders projekter.

Projektlederen står for overdragelsen fra salgsfunktionen og har derefter det samlede ansvar for projektet, herunder tidsplan, kvalitet og økonomi.

Han/hun har ansvaret for at gennemføre projekterne efter virksomhedens projektmodeller, herunder styring af risiko samt rapportering.

Han/hun har ansvaret for ressourceplanlægning og koordinering mellem specialisterne i projektet, såvel som kundekontakten.

Han/hun har på større projekter en teknisk ansvarlig Lead Engineer tilknyttet.

Øvrige opgaver:

 • Deltagelse i overdragelsesmøder med salg og start up møder hos kunden
 • Samarbejde med Lead Engineer omkring gennemførelsen af projektet
 • Styring og samarbejde med underleverandører
 • Løbende opfølgning på tidplaner, økonomi og fremdrift
 • Samarbejde og tæt kontakt med kunder om såvel kommercielle som tekniske forhold
 • Projektdokumentation og rapportering

Succeskriterier

Projektlederen forventes efter 12 måneder at have

 • Skabt et godt samarbejde med de øvrige i afdelingen, såvel den øvrige organisation og kunderne
 • Påbegyndt og / eller afsluttet projekter efter aftalte projektmodeller til aftalt kvalitet, tid og omkostninger
 • Blevet en rollemodel for god projektledelse

Kandidaten

Du sidder i en lignende stilling som projektleder og har erfaring med projektledelse af kundetilpassede løsninger.

Din erfaring med projekter, der spænder over faglige kompetencer indenfor engineering, el, automation og software gør dig i stand til at forudse evt. udfordringer tværfagligt og konstant bevare overblikket over projektets fremdrift, økonomi og kvalitet.

Du har gode evner indenfor samarbejde, kommunikation og problemløsning og er i stand til at håndtere de kommercielle såvel som tekniske forhold eksternt med kunder og leverandører såvel som internt med projektorganisationen.

Du trives i en professionel organisation med fast definerede projektmodeller og brænder i det hele taget for god projektledelse, herunder risikostyring og tidsplaner.

Du følger op på tingene og tager gerne hånd om evt. afvigelser med det samme.

Beskrivende ord på dig kunne være systematisk, struktureret, analytisk, handlekraftig og resultatorienteret.

Du bor i køreafstand fra Kolding.

Øvrige kvalifikationer:

 • Erfaring som projektleder
 • Uddannelse som maskiningeniør, el ingeniør eller lignende
 • Gerne uddannelse indenfor projektledelse
 • Gerne erfaring med SolidWorks eller Inventor
 • Indgående erfaring med projektøkonomi og projektledelse
 • Gerne erfaring med SAP, men ikke et krav
 • Superbruger i Officepakken
 • Det er et krav at kunne tale og skrive dansk og engelsk
 • Villig til ca. 30 rejsedage årligt

Benefits

Der tilbydes en alsidig hverdag med bred kontaktflade både internt og eksternt med mange muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel organisation.

Virksomheden har gode personaleforhold, herunder nyt domicil, god kantineordning, aktiv personaleforening, fleksibilitet i forhold til arbejdstider m. m.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

#LI-DNI