• Produktion & Teknik
 • Rødovre

Projektleder søges til ledelse af alsidige bygge- og entreprenørprojekter fra tilbudsfase til færdigt projekt indenfor HVAC til teknik- og VVS-kunder

Virksomheden

Vores kunde, Persolit Entreprenørfirma A/S, der har hovedkontor i Munkebo og afdelinger 8 steder i Danmark, bl.a. i Rødovre, er en entreprenør- og byggevirksomhed, der leverer energieffektive byggeløsninger til forskellige brancher – både inden for den private og offentlige sektor.

Virksomheden, der er familieejet og har eksisteret i mere end 80 år, er kendt for at udføre krævende, kundespecifikke projekter i høj kvalitet typisk med teknisk isolering som omdrejningspunkt.

Der er ca. 250 medarbejdere ansat.

Du kan læse mere om Persolit på www.persolit.dk.

Organisation

Projektlederen kommer til at referere til sektionslederen i Rødovre og er placeret i sektionen HVAC, som løser store projekter samt mindre opgaver på Sjælland.

Afdelingen i Rødovre består udover HVAC-sektionen af en industrisektion og en service-sektion.

Stillingen er nyoprettet, da Persolit til stadighed ekspanderer på Sjælland.

Stillingen

Projektlederen følger projektet helt fra tilbudsfasen til afsluttet projekt.

Projektlederen opsøger og udvælger sammen med ledelsen de relevante projekter. Derefter skal projektlederen i samråd med den salgsansvarlige udarbejde tilbud, forhandle projektet og efterfølgende varetage ledelsen af den gennemførende del, herunder dokumentation og tæt dialog med kunden. Projektlederen har ansvaret for at sikre sund økonomi i projektet samt god kundetilfredshed.

Projektlederen skal bl.a. forberede materialer og udstyr, indkøb og mandskabsplanlægning samt i den gennemførende del sikre tæt dialog med formand og medarbejdere på pladserne, så projekter gennemføres iht. aftaler og planer.

Projekterne er primært underentrepriser for kunder, der leverer de tekniske anlæg og installationer, men kan derudover dække andre fagområder. Kunderne er bredt funderet inden for ventilation og VVS med slutkunder som bl.a. medico- og byggebranchen.

Projektlederen har fokus på at hjælpe kunderne helt i mål med projekter, men skal også være opmærksom på mulige ekstraarbejder og nye projekter hos kunden.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Udarbejdelse af tilbud i samarbejde med den salgsansvarlige
 • Kontraktforhandlinger evt. supporteret af sektionsleder
 • Budget og økonomistyring, løbende fakturering
 • Projektgranskning herunder løbende tilpasning af aftaler ved projektændringer
 • Indhentning og udarbejdelse af nødvendige tekniske beskrivelser og dokumentation
 • Udarbejdelse af risikovurderinger og APV’er inkl. arbejdsmiljøvurderinger
 • Udarbejdelse af kontrol- og procesplaner for tilsyn af egne arbejder
 • Montageplanlægning og koordinering inkl. tidsplaner
 • Ledelse af egne timelønnede medarbejdere på pladserne
 • Løbende opfølgninger og tilsyn på byggepladser samt deltagelse i projekt -og byggemøder
 • Afslutning af projekter inkl. aflevering til kunde/bygherre og opfølgning på evt. mangler samt slutfakturering
 • Sætte sig grundigt ind nye teknologiske muligheder og løsninger

Succeskriterier

Inden for de første 6-12 måneder forventes projektlederen at have:

 • Erhvervet sig tilstrækkelig viden til selvstændigt at kunne gennemføre projekter
 • Gennemført projekter med god kundetilfredshed, rettidighed og inden for aftalt økonomi
 • Medvirket til yderligere godt samarbejde i afdelingen og med den øvrige organisation

Kandidaten

Virksomheden er indstillet på at oplære og støtte dig i forhold til at opnå den nødvendige faglige erfaring indenfor deres løsninger. Der lægges således mere vægt på, at du har gode lederevner og kompetencer indenfor projektstyring. Du kunne måske have en lederuddannelse fra Forsvaret, en uddannelse som HA Pro efterfulgt af ledelses- og projektledelseserfaring eller noget helt andet.

Ideelt set sidder du i dag som byggeleder, entreprise- eller projektleder med byggeprojekter, anlægsprojekter eller måske med projekter indenfor installation af maskiner og teknisk udstyr, men det er som nævnt ikke et krav. Du har gerne godt kendskab til AB92 og AB18.

Du har erfaring med at begå dig på en byggeplads eller på sites med installation af tekniske anlæg eller lignende og trives med en kombination 75/25 på kontoret i Rødovre og ude på byggepladserne og hos kunderne.

Du kan begå dig i et travlt og omskifteligt miljø, bevare overblikket og sikre et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er god til at holde mange bolde i luften, kan prioritere i hverdagen og evner at motivere og formidle viden til medarbejderne på en god og konstruktiv måde.

Du er god til at holde fremdrift og aftaler på projekterne. Du behersker skriftligt og mundtlig dansk over gennemsnit og kan ligeledes begå dig på engelsk i skrift og tale samt har forståelse for teknisk dokumentation.

Du er en habil bruger af Office-pakken.

Kendskab til ventilations- og VVS-branchen og tilhørende isoleringsløsninger vil være en fordel, men er ikke et krav.

Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne. Du er udadvendt, opsøgende og energisk samtidig med, at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt.

 

Benefits

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone og en praktisk tilgang til løsning af opgaverne. Du vil få en grundig oplæring i Persolits mange kompetencer.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt i Rødovre/Storkøbenhavn.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt inkl. firmabil, sundhedsforsikring, pension mv.

 

Kontakt

Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

 

Maja Vind

Researcher

Mail [email protected]

Mobil 22 96 65 99

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.