Til vores anlægsafdeling i Jylland søger vi en projektleder til separatkloakering og anlægsopgaver

Har du lyst til at være en del af en solid og ambitiøs entreprenørvirksomhed med højt til loftet, og motiveres du af resultatskabelse, variation i opgaverne, udviklingsmuligheder og indflydelse på egen hverdag, så kan det være dig, vi leder efter.

VIRKSOMHEDEN

Om HMC A/S’ hovedkontor ligger i Løgstør med afdelinger i Thisted og Glostrup.

Vores styrke ligger i vores brede kompetenceområder, som er opnået gennem mere end 30 år i branchen.

Vi har egenproduktion i Murer, Jord, Kloak, Forsyning, Beton, Anlæg og Belægning.

Vi er omkring 300 medarbejdere i hele Danmark. Anlægsafdelingen beskæftiger sig primært med hovedentrepriser for forsyningsvirksomheder samt arbejder med øvrige offentlige bygherrer.

Organisationsstrukturen flad og beslutningsvejene kort.

STILLINGEN

Du vil som Projektleder komme til at stå i spidsen for et eller flere af vores separatkloakeringsprojekter og få ansvaret for projektet fra opstart til aflevering. Du vil være vores mand på pladsen, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere planlægger og udfører den daglige projektledelse samt den daglige kommunikation med bygherre, rådgivere, underentreprenører o.l.

Du indgår i teams tilpasset hvert projekt, hvor man har store frihedsgrader til i fællesskab at løse opgaverne alt afhængig af projekternes størrelse og omfang.

HOVEDOPGAVER

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Planlægning og styring af projekter.
 • Projektøkonomi og efterkalkulation.
 • Indkøb og kontraktforhandlinger.
 • Udarbejde og revidere tidsplaner.
 • Arbejdsmiljø og kvalitetssikring.
 • Sikre en god moral og arbejdsånd blandt de ansatte.

OM DIG

Du har vist gode resultater hidtil via dine faglige kvalifikationer opbygget fra anlægsbranchen, og du er nu klar til nye udfordringer i en virksomhed, som giver dig ansvar og plads til at udvikle dig yderligere.

Vi forventer:

 • Du har erfaring med udførelse af kloakprojekter i tæt bebyggelse.
 • Du har erfaring som projektleder.
 • Du er ambitiøs og drevet af at skabe resultater.
 • Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og kan formidle et budskab på en sober og måde, så der opnås accept og ejerskab hos modtageren.
 • At du som person er udadvendt, har overblik, er kvalitetsbevidst, omhyggelig, og ikke mindst er vant til at arbejde med stramme deadlines og stadig være i stand til at bevare roen og overblikket.
 • At du har en stærk gennemslagskraft samtidig med, at du er holdspilleren, der værdsætter og udnytter synergien i samarbejdet med kolleger

UDDANNELSE, IT-KOMPETENCER

Du har givetvis en byggeteknisk uddannelse – som f.eks. ingeniør, kloakmester, byggetekniker, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Vigtigt er at du har praktisk erfaring, teoretisk viden og er god til styring af kloak/anlægsprojekter. Du er systematisk og analytisk og har en sans for detaljer, hvilket gør dig i stand til at gennemføre projekter af høj kvalitet.

Du er daglig bruger af de gængse Office-programmer (Excel, Outlook, Word, Projects).

DU TILBYDES

Gode muligheder for personlig udvikling både i jobbet og gennem løbende efteruddannelse. Et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Spændende projekter. Ansvar, ledelse og en løn som modsvarer dine kvalifikationer.

Vi er en virksomhed i udvikling, så for den rette kandidat, vil der være rig mulighed for at forme fremtidens HMC A/S.

ANSØGNING

Du kan søge via vores hjemmeside: www.expuri.com/ledige-stillinger eller maile din ansøgning til:

 

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte os.

Venligst fremsend CV og eventuel anden relevant information hurtigst muligt til:

 

Henrik Lautrup                       Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter & Partner                        Headhunter & CEO

Mobil: +45 26 48 12 65                      Mobil: +45 31 33 82 21

E-mail [email protected]                       E-mail: [email protected]

 

Vi glæder mig til at høre fra dig.

Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.