Er du kvalitetsbevidst og brænder for ledelse og grøn omstilling?

Virksomheden

Vores kunde, CS WIND OFFSHORE, blev etableret i 1965 og er i dag specialiseret i fremstilling af store, komplekse stålkonstruktioner i form af fundamenter og transformerstationer til offshore vind industrien globalt.

De sidste 25 år har CS WIND OFFSHORE leveret godt 3.100 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer.

CS WIND OFFSHORE formål er at understøtte en bæredygtig fremtid, og visionen er at være markedsleder indenfor fundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker verden over.

Det øgede fokus på offshore vind industrien har medført en stor efterspørgsel fra markedet på blandt andet større fundamenter.

Denne øgede efterspørgsel har medvirket til, at virksomheden har etableret en fabrik og en organisation på Lindø, der vil blive omdrejningspunktet for fundamenterne til verdens største havvindmøller i de kommende år.

Fremstillingen foregår fra svejsning og valsning af massive stålplader ved brug af de nyeste teknologier til afsluttende samling af svøbene, der hver vejer flere hundrede tons, til den færdige monopæl der er over 9 meter i diameter. Et spændende, men krævende miljø med en del intern logistik, der kræver omhyggelig koordinering og ekspertise.

CS WIND OFFSHORE er for nylig blevet købt af CS Wind, der er verdens nr. 1 indenfor produktion af Wind Turbine tårne, hvilket medfører yderligere fokus på organisationsopbygningen som helhed, herunder den videre opbygning samt udvikling af QC Black Steel afdelingen under Operations Quality.

 

Se mere på https://www.cswoffshore.com/

Organisation

CS WIND OFFSHORE har hovedkontor i Aalborg, og har desuden produktion på Lindø / Odense Havn projektkontor i Brøndby samt et datterselskab i Polen. Der er i dag omkring 1.100 ansatte, som omfatter både egne ansatte samt konsulenter og indlejrede medarbejdere.

Til Lindø søges nu en QC Group Lead, Black Steel, under Operations Quality Department, som ønsker et job med fokus på kvalitet, ledelse samt optimeringer og som brænder for at skabe en grøn fremtid.

 

Stillingen

Stillingen refererer til Operations Quality Department Manageren og er sidestillet med lederne for, Measurement & Handover og Non-Destructive Testing (NDT), hvor der i alt er ca. 25 medarbejdere, som primært er timelønnede. Under QC Black Steel er der pt. 14 medarbejdere, men det forventes at stige til 18-20. 

 

Der er forskellige vigtige opgaver inden for kvalitetsstyring og sikring af, at produkter eller tjenester opfylder de krævede standarder og specifikationer.

Udover opgaven omkring den videre udvikling og opbygning af afdelingen vil der være vigtige opgaver omhandlende bidrag til udvikling samt vedligeholdelse af processer samt procedurer inden for kvalitet, hvilket skal være medvirkende til virksomheden opfylder de påkrævede standarder og kundespecifikationer- og krav.

 

Her er nogle primære opgaver:

  • Varetage ledelse af QC Inspectors med fokus på trivsel, udvikling og motivation
  • Sikre at QC Inspectors har de rette kompetencer og kvalifikationer samt er trænet til at udføre kontrol arbejdet efter relevante procedurer
  • Ved behov, deltage aktivt i inspektioner
  • Sikre at kvalitetskravene i de forskellige projekter opretholdes i produktionen via den nødvendige inspektion
  • Opretholde præcis dokumentation til sporbarhed af alle kvalitetskontrolaktiviteter, herunder inspektioner, tests og resultater.
  • Samarbejde og planlægge inspektioner sammen med kunder iht. kontraktuelle krav 
  • Udvælge af svejseprocedure til specifikke opgaver og i tæt samarbejde med ansvarlig svejsekoordinator
  • Udarbejde punch lister på udestående og mangler samt foretage opfølgning
  • Være en del af de løbende forbedringer og løsninger
  • Oprette og behandle NCR’er

 

Kandidaten

Du har ledelseserfaring fra lignende stilling inden for QC.

Du har erfaring med svejsning og kompliceret tung produktion kombineret med fokus på ledelse, hvor du evner at sammensætte og fastholde et godt team med høj motivation.

Dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at skabe gode relationer og resultater på tværs af organisationen og du har erfaring med at indgå som QC ansvarlig i en ledergruppe i en produktionsvirksomhed. Du har gerne erfaring med ledelse af forskellige nationaliteter.

Med din strukturerede tilgang formår du altid at have et godt overblik over dit ansvarsområde. Beskrivende ord på dig kunne være systematisk, struktureret, resultatorienteret, handlekraftig, 

 Øvrige krav:

 • Er Svejsespecialist (EWS/IWS), Svejseinspektør (EWIS/IWIS) eller svejsekoordinator som er klar til det næste step
 • Er som minimum VT2 certificeret
 • Har erfaring med EN 1090, EN ISO 3834 og gerne DNV-OS-C401
 • Har erfaring med kvalitetsarbejde- og ledelse, gerne fra offshore industrien
 • Har en involverende ledelsesstil samt en åbensindet og inkluderende personlighed
 • Evner til at etablere et stærkt samarbejde i dit eget team og med andre afdelinger, herunder særligt at sikre en kultur, hvor høj motivation og forbedringer er i fokus hver dag
 • Har en god tegningsforståelse
 • Har gode dansk og engelskkundskaber i skrift og tale – yderligere sprogkundskab er en fordel

Der tilbydes

CS WIND OFFSHORE ønsker en arbejdsplads med fokus på det hele menneske, og samarbejder på tværs med udgangspunkt i et sæt værdier, der guider organisationens adfærd. Sikkerhed kommer altid først og udtrykkes gennem termen ”We Care”. Derudover arbejdes der ud fra et ønske om at være løsningsorienterede, pålidelige, bedre sammen og altid i udvikling. Virksomheden tror på, at dette sammen med det udtrykte formål om at understøtte en bæredygtig fremtid er med til at gøre CS WIND OFFSHORE til et godt sted at være.

Der tilbydes fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team hvor tonen er frisk og ligefrem.

CV med motivation for stillingen bedes sendt til
Researcher Maja Vind – [email protected]

Yderligere kontakt og spørgsmål

Henrik Lautrup – [email protected]

Headhunter & Partner

Mobil +45 26 48 12 65

 

Ulrik Bo Vind-Andersen – [email protected]

Headhunter & CEO

Mobil +45 31 33 82 21

 

Vi inviterer løbende kandidater og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.